≫ Cod de Voucher Apiland ✂ Oferte și promoții

Cea mai mare varietate de produse apicole pentru sanatate se gaseste la Apiland.ro, un magazin online cu preturi excelente care pune la dispozitie cupoane cu o medie de 10% reducere, oferte si promotii la produsele apicole de calitate superioara cum sunt miere de Manuka, laptisor de matca, propolis, bomboane cu miere, sapunuri naturale si alte produse.

Apiland.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionCadou de la Apiland: polen crud poliflor31 Martie
PromotionApiland 15 ani: promotie cu discount de minim 15%15 Octombrie
PromotionPrimesti acum un cadou de la Apiland si 10% reducere29 Februarie
PromotionOferta Apiland cu 15% reducere02 Februarie

ApiLand, magazinul iubitorilor de albine

Fie ca sunteti iubitori de albine, sau acum doriti sa va initiati in acest domeniu al apiculturii, magazinul ApiLand ofera clientilor produse apicole naturale, aduse direct de la producator, fiind singura firma autorizata din Romania.

La o prima vedere, preturile propuse sunt mici, insa daca doriti ca acestea sa fie si mai mult pe placul dumneavoastra este necesar sa folsoiri cate un cod de voucher pentru o reducere de pret, util pentru orice produs vizat din cadrul magazinului. 

Povestea a inceput in 1995, cand…

Ovidiu Bodea, fondatorul firmei a dorit sa ofere oamenilor increderea ca natura poate fi de partea lor daca invata sa o asculte si se folosesc cu atentie de aceasta. Albinele au reprezentat un sprijin real, deoarece toata munca lor asiduua oferea oamenilor terapie, medicamente naturale si hrana gustoasa. 

Comertul cu polen s-a extins de atunci, iar magazinul ApiLand a ajuns sa prinda contur cu sprijinul clientilor multumiti de calitatea primita. Alege sa utilizezi cuponul de reducere online, non stop, iar in zilele de luni pana vineri, de la ora 8:00, pana la ora 17:00, iar sâmbătă de la ora 10:00, pana la ora 14:00 poti plasa si comenzi telefonice sau poti obtine informatii suplimentare telefonic.

Pentru informatii in plus fata de ceea ce ai gasit pe site, poti scrie la adresa de email info@apiland.ro, iar raspunsul nu va inceta sa apara in cel mai scurt timp. Alege intre laptisorul de matca, polenuri crude, miere cruda, bomboane cu miere, chiar si sapunuri naturale realizate din miere, toate oferite la cele mai bune preturi!

Bucura-te zi de zi de magia oferita de albinele harnice, datorita ApiLand.ro !

 

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
4 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare