≫ Cod Voucher elefant.ro ✂ Oferte și promoții

Elefant.ro este magazin online care va permite, pentru mii de produse cosmetice, electrocasnice, carti, ceasuri,parfumuri, jucarii pentru copii si articole de imbracaminte si incaltaminte pentru barbati si femei, sa folositi un cod voucher de reducere. La categoria fashion, pentru a va completa tinuta, tot in magazinul online gasiti si genti, accesorii sau bijuteri.

elefant.ro

Livrarea la Elefant se face prin servicii de curierat peste tot in tara, pentru taxe intre 10 si 15 lei, insa se pot realiza si livrari in afara tarii. Pentru a nu fi nevoiti sa asteptati curierul o zi intreaga in casa, Elefant pune la dispozitia clientilor sai, aproape in toata tara, puncte de livrare. La finalizarea comenzii, puteti alege ca metoda de livrare pick-up point-ul, unde livrarea este gratuita si o puteti ridica personal din cel mai apropiat loc.

Plata produselor se poate face prin card bancar sau ramburs, la sosirea coletului. In ceea ce priveste returnarea produselor, aceasta este gratuita si se poate face intr-un termen de 30 de zile calendaristice.

Un cupon de reducere Elefant vine in completarea reducerilor uriase, de pana la 80%, care se pot gasi in sectiunile de Oferte Speciale si Lichidari de Stoc, la orice categorie de produse, in tot timpul anului. 

 

Ultima actualizare: Astazi
17 Octombrie 2019

50 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare