≫ Voucher foodpanda ✂ Oferte și promoții

Foodpanda este cea mai mare platforma de comenzi online din Romania ce va pune la dispozitie peste 500 de restaurante in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta si in curand si in alte orase. Lucreaza cu optimism pentru a va oferi cele mai bune servicii pentru a comanda mancare online. Activeaza acum aceasta oferta si primesti automat 15 lei la prima ta comanda.

foodpanda.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionVoucher 15 lei reducere la prima comanda de la Food Panda05 Iunie
PromotionVoucher FoodPanda cu 15% cadou04 Iunie
Promotion15 lei cadou de la FoodPanda daca activezi acum aceasta oferta09 Octombrie

FoodPanda va ofera posibilitatea de a savura preparate delicioase de la restaurantele din zona in care va aflati fara a va deplasa. O gama variata de bucatarii va stau la dispozitie cu doar cateva click-uri. Este mancarea pe care o doresti livrata acasa sau la birou. Cauta restaurantele din apropiere daca nu doresti sa iesi sau esti obosit, foodpanda va salveaza de un efort, mancati acasa in mediul dumneavoastra relaxant. Totul este simplu si rapid, introdu adresa pentru a vedea toate restaurantele care livreaza in zona ta. Costul de livrare precum și timpul de livrare sunt stabilite de către fiecare restaurant in parte. Foloseste acum un voucher FoodPanda si primesti automat 15 lei pentru prima ta comanda.

Există, de asemenea, multe restaurante cu livrare gratuită. Foodpanda ofera reduceri la diferite restaurante, promotii zilnice, obtine acum un voucher/cupon de reducere Foodpanda. Modalitatile de plata disponibile pe platforma Foodpanda sunt: cash la livrare, plata online, POS mobil si tichete de masa. Nu toate metodele de plata sunt disponibile pentru anumite restaurante, acestea fiind vizibile pe pagina de check-out. Serviciul este disponibil atat pe site cat si pe aplicatiile mobile pentru iOS si Android. Comanda acum de la numeroase bucatarii specifice si preparate autentice si nu uita sa folosesti un cod voucher FoodPanda.ro

 

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
3 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare