≫ Voucher Cadou LENSA ✂ Oferte și promoții

Magzin online de optica, LENSA.ro este unul dintre cele mai renumite nume in acest domeniu de la noi din tara, cu preturi foarte bune la ochelari de soare, ochelari de vedere, ochelari sport, lentile de contact, lentile colorate, solutii si accesorii. Preturile bune pot fi si mai bune daca se foloseste un voucher cadou lensa atunci cand se plaseaza o comanda online, iar promotiile saptamanale au discount chiat si de 50% din pretul initial.

LENSA.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionOchelari pentru noapte la doar 151 lei31 Iulie 2020
PromotionReduceri majore la ochelarii de soare24 Iulie 2020
PromotionOchelari de soare Polaroid redusi cu pana la 57%30 Mai 2020
PromotionPana la 45% reducere pe lensa.ro30 Mai 2020

Sezonul aceasta magazinul Lensa ofera cupoane de reducere pentru clientii norocosi

Ochii reprezinta ferestrele sufletului, iata premisa de la care magazinul Lensa porneste in colaborarea cu clientii sai, de aceea doreste ca aceste ferestre sa fie deschide, sa aiba incredere in ceea ce le este oferit.

Pornind de la ochelari de vedere, ochelari sport, accesorii si solutii de curatat lentilele, pana la lentile de contact in diferite culori si modele, magazinul Lensa dispune de produse de inalta calitate dovedita in timp.

Pentru a intra in posesia acestor mici bijuterii de lux, este necesar sa plasati comanda dvs online sau telefonic, iar pentru un pret redus puteti folosi un cod promotional Lensa care va diminua pretul initial si va aduce bucurie in viata dumneavoastra.

Ochii merita ingrijire, merita atentie si intretinere

Magazinul Lensa ofera multa atentie si dedicare acestui domeniu optical, deoarece ochiul reprezinta un organ sensibil care are nevoie de atentie si grija pentru a nu se infecta. Bolile legate de ochi sunt foarte grave, iar tratamentul este dificil.

La magazinul Lensa se poate realiza de acum si plata in 6 rate, fara dobanzi mari, pentru ca dorintele dumneavoastra sa nu fie blocate de un anumit pret.

Mai presus de cupoanele de reducere care va sunt oferite, primiti voucher de pana la 50 lei daca intrati in concursul gandit de magazinul Lensa pentru a da posibilitatea clientilor de a se bucura de produsele mult dorite.

 

Ultima actualizare: Astazi
05 August 2020

21 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare