≫ Cod promoțional MAURA ✂ Oferte și promoții

Rochii XXL si alte marimi mari pentru orice ocazie. Rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de zi, bluze, salopete, costume de baie si choker sunt categoriile unde se afla produse in oferta cu discount de pana la 50% sau unde se poate folosi un cod promotinal pentru a putea cumpara hainele preferate de pe Maura.ro

MAURA.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Promotion52 de rochii XXL cu discount de pana la 52%05 Mai
Promotion20% discount la cateva rochii XXL pe MAURA.ro03 Martie

Magazinul Maura reprezinta alegerea doamnelor intelepte!

Doresti sa te simti implinita complet? Magazinul Maura este dedicat femeilor de pretutindeni si le ofera articole de imbracaminte de inalta calitate. Indiferent daca este in cautarea unei rochii de seara, de zi sau pentru o ocazie speciala, echipa Maura iti ghideaza pasii spre cele mai bune alegeri pliate cu dorintele tale.

Ai la dispozitie oferte, promotii si reduceri pe baza de cod voucher, prin care preturile se reduc instantaneu si toate articolele de imbracaminte la dispozitie. Daca te gandesti in acest moment ca nu ai nevoie de o rochie, ci de imbracaminte casual, alaturi de Maura ai la dispozitie bluze, salopete si accesorii la moda in acest sezon. Alege ceea ce consideri ca ti se potriveste si simte-te bine in pielea ta.

Sezonul acesta se poarta stilul Maura

Magazinul Maura aduce mai aproape de cliente, mai presus de ofertele de reducere si posibilitatea de a comanda articole supradimensionate. Practic acesta este scopul acestui magazin, acela de a implinii dorintele doamnelor indiferent de greutate, pentru magazinul Maura toate doamnele sunt perfecte prin faptul ca sunt mame, femei, doamne respectabile.

Alege dintre modele din anii 50-60 vintage, sau modelele cu iz modern, ceea ce consideri ca te poate avantaja, iar cuvantul XXL va constitui un avantaj in societate. Daca te respecti si capeti stima de sine, totul se va transforma intr-un mod pozitiv in viata ta! Foloseste si un cupon Maura sau viziteaza o oferta din lista de mai sus si preturile devin excelente!

Magazinul Maura este aproape de TINE in fiecare moment!

 

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare