Cupoane de reducere Drimus

Drimus.ro este un magazin online specializat in piese de mobilier cu un raport foarte bun calitate-pret, disponibil prin intermediul unui cupon de reducere. Articolele de mobilier comercializate aici sunt importate din tari precum Italia, Germania, Polonia sau China. De asemenea, magazinul comercializeaza si mobilier fabricat in Romania.

Drimus.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Promotion5% reducere la Mese cu Scaune31 Martie
PromotionScaune de la Drimus.ro cu cel putin 10% discount30 Septembrie

Principalele categorii de produse de aici cuprind saltele ortopedice, saltele superortopedice, saltele speciale, saltele cu memorie, produse textile precum perne, pilote, lenjerii de pat, protectii pentru saltele, mobilier pentru dormitor, living, birou, bucatarie, pentru hol si pentru copii, paturi, dulapuri, somniere, comode, mese de bucatarie, scaune pentru bucatarie, cuiere, scaune de birou, scaune de vizitator, scaune profesionale, scaune de birou pentru copii, scaune pentru bar, scaune directoriale, mese de cafea, mese de sticla, mese pliante, mese pentru living, produse pentru iluminat precum becuri led, spoturi led, proiectoare led, lampi led, panouri led, lustre si tapet. 

Pentru a se asigura ca beneficiati de cele mai bune produse la cele mai avantajoase preturi, magazinul se bucura de o buna colaborare cu producatori si furnizori precum Saltex, Saltsib, SaltConfort, Prestige, EuroMega, Royal Flex, Antares, Halmar, Meltem si Minet.

Livrarea produselor dumneavoastra este incredintata unor servicii profesionale de curierat rapid, iar pretul calculate automat este orientativ pentru valoarea taxei de transport, el putand varia in functie de volumul coletului expediat sau de numarul produselor comandate. Pentru comenzile operate pe teritoriul Bucurestiului, livrarea se realizeaza in mod gratuit pana in fata blocului, daca valoarea totala a comenzii depaseste suma de 300 de lei. 

In cazul in care intampinati orice problema cu produsele comandate, precum faptul ca acestea nu sunt conforme cu cele prezentate pe site, au sosit in marimea sau culoarea gresite, au fost constate avarii produse de manipulare si transport sau pur si simplu comanda dumneavoastra nu va satisface asteptarile, aveti dreptul de a trimite produsele retur pentru a fi schimbate, inlocuite sau pentru a va primi banii inapoi in termen de 14 zile calendaristice, incepand cu data primirii coletului.

Magazinul online Drimus.ro intelege cat de importanta este achizitia mobile pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra sic a alegerea acesteia este o decizie importanta si de aceea I se aloca o atentie sporita, motiv pentru care magazinul pune la dispozitia clientilor sau 2 modalitati de plata, dupa cum urmeaza: plata in numerar, se face in lei, integral, la livrarea sau la ridicarea produselor de la sediul Drimus.ro, valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata se poate realiza si online folosind cardul bancar de debit sau de credit, personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele Visa (Classic si Electron) si MasterCard (inclusive Maestro), fara a fi perceput vreun commission suplimentar pentru tranzactii. 

Misiunea magazinului online Drimus.ro este de a va oferi produse de calitate la cele mai accesibile preturi, iar cuponul de reducere oferit nu este singura modalitate. 

Echipa magazinului a pregatit pentru dumneavoastra, in cadrul paginii principale a site-ului, un intreg departament dedicat preturilor mici, unde puteti gasi produsele dumneavoastra preferate, apartinand tuturor categoriilor disponibile, la preturi reduse cu pana la 50% mai putin fata de cele initiale. 

 

 

Ultima actualizare: Astazi
21 Iulie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare