≫ Voucher SOMPRODUCT ✂ Oferte și promoții

Somproduct este magazinul perfect de mobila si produse de mobilier pentru casa ta. Produsele sunt organizate in peste 10 categorii de obiecte pentru casa, gradina, decoratiuni, corpuri de iluminat si obiecte care dau viata fiecarei camere din casa ta. Puteti beneficia de un voucher Somproduct de reducere in valoare de 45 de lei la plasarea primei comenzi, iar in cadrul magazinului online, puteti accesa sectiunea SALE, unde gasiti produse aflate la reduceri de pana la 30%. 

Somproduct.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionBrad artificial redus cu 23%21 Decembrie 2019
PromotionReduceri de pana la 70%21 Decembrie 2019
Promotion20% reducere la saltele29 Octombrie 2019
PromotionPana la 80% reducere30 Octombrie 2019

Livrarea produselor este operata de FanCourier, in toate orasele din tara, iar pentru zonele care nu intra in raza de acoperire a curierului, se percepe o taxa de 1.5 lei/km suplimentari. 

In completarea reduceri oferite de un cod cupon de reducere Somproduct, magazinul va ofera si  costul livrarii gratuit pentru comenzile cu valoare de peste 149 de lei. 

Metodele de plata includ rambursarea prin curier, la momentul livrarii, plata cu cardul de credit sau achitarea produselor intr-un regim de 12 rate, fara dobanda, daca detineti un CardAvantaj, emis de Credit Europe Bank. Politica de returnare a Somproduct prevede un termen de 14 zile calendaristice pentru produsele neconforme. 

Daca preferati sa vedeti cu ochii dumneavoastra produsele, Somproduct va pune la dispozitie 4 showroom-uri, pe care le gasiti dupa numele Lumea Somnului, in Bucuresti, Cluj-Napoca, Baia Mare si Brasov.

Ofertele Somproduct continua, oferindu-va posibilitatea de a beneficia de o perioada de testare de 30 de zile, a saltelelor dorite. De asemenea, saltelele Somproduct va pun la dispozitie 8 modele si marimi pentru a gasi produsul perfect nevoilor dumneavoastra, iar daca acestea nu va satisfac, aveti ocazia de a lua o saltea la comanda. 

 

Ultima actualizare: Astazi
07 Decembrie 2019

15 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare