≫ Voucher SOMPRODUCT ✂ Oferte și promoții

Somproduct este magazinul perfect de mobila si produse de mobilier pentru casa ta. Produsele sunt organizate in peste 10 categorii de obiecte pentru casa, gradina, decoratiuni, corpuri de iluminat si obiecte care dau viata fiecarei camere din casa ta. Puteti beneficia de un voucher Somproduct de reducere in valoare de 45 de lei la plasarea primei comenzi, iar in cadrul magazinului online, puteti accesa sectiunea SALE, unde gasiti produse aflate la reduceri de pana la 30%. 

Somproduct.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionTablouri reduse cu 12%31 Iulie 2020
PromotionReduceri de pana la 80% pe somproduct.ro31 Iulie 2020
PromotionSticla pentru apa Equa redusa cu 34%06 Iunie 2020
PromotionPana la 90% reducere pe somproduct.ro31 Mai 2020

Livrarea produselor este operata de FanCourier, in toate orasele din tara, iar pentru zonele care nu intra in raza de acoperire a curierului, se percepe o taxa de 1.5 lei/km suplimentari. 

In completarea reduceri oferite de un cod cupon de reducere Somproduct, magazinul va ofera si  costul livrarii gratuit pentru comenzile cu valoare de peste 149 de lei. 

Metodele de plata includ rambursarea prin curier, la momentul livrarii, plata cu cardul de credit sau achitarea produselor intr-un regim de 12 rate, fara dobanda, daca detineti un CardAvantaj, emis de Credit Europe Bank. Politica de returnare a Somproduct prevede un termen de 14 zile calendaristice pentru produsele neconforme. 

Daca preferati sa vedeti cu ochii dumneavoastra produsele, Somproduct va pune la dispozitie 4 showroom-uri, pe care le gasiti dupa numele Lumea Somnului, in Bucuresti, Cluj-Napoca, Baia Mare si Brasov.

Ofertele Somproduct continua, oferindu-va posibilitatea de a beneficia de o perioada de testare de 30 de zile, a saltelelor dorite. De asemenea, saltelele Somproduct va pun la dispozitie 8 modele si marimi pentru a gasi produsul perfect nevoilor dumneavoastra, iar daca acestea nu va satisfac, aveti ocazia de a lua o saltea la comanda. 

 

Ultima actualizare: Astazi
05 August 2020

13 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare