Cupoane de reducere Rosegal.com

Magazin online in principal dedicat femeilor, dar care are si ceva produse pentru barbati si copii, Rosegal oferta transport GRATUIT pana in Romania pentru toate comenzile sale prin Posta Romana si are preturi foarte bune la costume de baie, rochii, haine pentru femei plinute (plus size), incaltaminte, bijuterii, si produse pentru casa cum ar fi tapet, lenjerii de pat, cutii, organizatoare, huse de telefon, etc.Folosirea unui voucher de discount Rosegal.com este permisa pentru toate comenzile si reducerea medie oferita de un cod de reducere este de 10% din valoarea comenzii.

Rosegal.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
CouponDiscount 10% at All RoseGal website daca folositi acest voucher de reducere29 Martie
PromotionDiscount 10% de la Rosegal.com de bun venit31 Decembrie

Plata produselor comandate de pe Rosegal.com este posbila doar prin urmatoarele doua metode:

1. PayPal (cea mai folosita si recomandata metoda de plata)

2. Card de Credit sau Debid de la orice banca din Romania sau strainatate, sunt acceptate cardurile Visa, MasterCard, JCB, Discover, Diners si American Express.

Livrarea produselor comandate de pe Rotita in Romania se face prin urmatoarele metode:

1. Flat Rate Shipping: GRATUIT pana in Romania, cu termen de livrare cuprins intre 7 si 25 zile lucratoare, pachetul soseste prin Posta Romana

2. Standard Shipping: pretul este un functie de greutatea pachetului, termen de livrare intre 6 si 8 zile lucratoare, pachetul soseste prin curier

3. Expedited Shipping: pretul la fel, difera in functie de greutatea coletului, terminul de livrare este cel mai mic, intre 3 si 7 zile lucratoare, pachetul soseste in Romania prin una dintre cele mai mari firme de curierat din lume: DHL, TNT, UPS sau FedEx.

 

Cum se foloseste un cod cupon de reducere Rosegal ?

Pentru a utiliza un voucher Rosegal trebuie sa urmezi pasii:

1. Dupa ce ai ales toate produsele pe care doresti sa le cumperi mergi la cosul de cumparaturi (in dreapta sus, are simbolul unei plase de cumparaturi si cand pui mouse-ul pe el scrie My Bag)

2. Cand esti deja in cosul de cumparaturi, in dreapta produselor alese de tine, scrie SHOPPING SUMMARY si imediat sub scrie Coupon Code ? si este casuta unde trebuie sa pui cuponul si unde scrie (inainte sa pui tu cuponul) input coupon code here:

3. Dupa ce ai pus voucherul in casuta oferenta cuponului de reducere trebuie sa apesi pe butonul Apply. Imediat dupa ce ai apasat trebuie ca la Save sa apara discount-ul aferent codului de reducere Rosegal pe care l-ai folosit.

4. Dupa ce vezi reducerea afisata la Save si Grand Total (suma ce o ai de platit) poti apasa pe check out PayPal daca vrei sa platesti cu PayPal sau pe PROCEED TO CHECKOUT, daca vrei sa platesti cu card bancar, pentru a finaliza comanda de pe Rosegal.com

Ultima actualizare: Astazi
21 Iulie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare