≫ Voucher Cadou ABD Computer ✂ Oferte și promoții

Doresti sa ramai surprins de ofertele magazinului Abd Computer? De acum totul este extrem de simplu. Daca te abonezi la Newsletter-ul magazinului primesti un voucher cadou de 50 lei, pentru comenzi de minim 500 lei.  De asemenea, clientii beneficiaza si de oferte promotionale si cupoane pentru discount prin care pretul din magazin este redus semnificativ. Doresti sa te numeri printre castigatori? Totul devine extrem de simplu acum cand magazinul ABD Computer este pregatit sa iti devina partener real. 

ABDcomputer.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionTransport GRATUIT de la ABD Computer pentru comenzi de peste 99 lei10 Octombrie
Promotion5% sub forma de puncte de fidelitate la fiecare comanda28 Februarie
PromotionCupon discount ABDComputer in valoare de 50 lei30 Iunie

De la telefoane mobile, carcase PC, componente din domeniul IT sunt oferite clientilor la un super pret. Preturi Sh, calitate dovedita in timp, iti vin in inaintare prin intermediul magazinului Abd Computer.ro.

Puteti realiza orice comanda telefonica la numarul: 0311309418, daca este necesar suport pe email, echipa vi-l ofera gratuit, tot ce aveti de facut este sa scrieti echipei la adresa de email  contact@abdcomputer.ro. In fiecare zi de la 10:00 la 19:00, echipa de profesionisti in domeniu va este alaturi cu tot ce aveti nevoie. Firme precum ACER, Apple, Asus, Beng, Dell si multe alte firme de renume se afla in parteneriat direct cu magazinul Abd Computer. 

 

Bucura-te si tu de oferta componentelor IT achizitionate de la ABD Computer, alege ofertele promotionale, foloseste cate un cod cupon de discount, si preturile telefoane mobile, calculatoare, laptop-uri, electrocasnice la -33% reduceri si bucuria isi va face simtita prezenta si in viata ta! 

 

Ultima actualizare: Astazi
28 Septembrie 2022
3 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare