Cupoane de reducere InterLink

Interlink.ro este un magazin online specializat in electronice, a caror misiune este sa ofera clientilor cele mai bune echipamente IT la cele mai avantajoase preturi de pe piata, prin intermediul unui cupon de reducere. 

InterLink.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionLicenta Windows 10 gratis la laptop-uri si la calculatoare refurbished!31 Decembrie
CouponCod voucher Interlink 10% reducere: back to school30 Septembrie
PromotionPromotia saptamani cu pana la 30% reducere + 5% voucher bonus31 August
PromotionVoucher Interlink cu 5% discount la urmatoarea comanda01 Iunie

Aici puteti gasi calculatoare, de la cele refurbished, la calculatoare second hand sau asamblate, Intel Core i3, i5, i7, 2 Quad, Pentiun Dual Core, Pentium 4, Intel Celeron, AMD, workstation refurbished si second hand, oferte pentru pachete IT precum calculator-monitor, calculator-imprimanta, calculator-monitor-imprimanta, imprimante, monitoare, calculatoare, produse pentru gaming si aptopuri.

In ceea ce priveste serviciile de printare, aici puteti gasi imprimante cu laser monocrom, laser color, multifunctionale, matriciale, scanere, faxuri, alaturi de accesorii precum procesoare, memorii RAM, hard disk-uri, placi de baza, SSD, adaptoare, baterii, module, tesaturi, unitati optice, surse, coolere, placi de baza, placi video, placi de retea, placi de sunet, cartuse, role preluare hartie, cuptor, transfer belt, formatter, sertare, carcase, sine, ventilatoare, radiatoare si controller raid.

Nu doar partea de hardware este acoperita, insa si cea de software se bucura de o gama larga, unde puteti gasi Microsoft Office, Microsoft Server, Antivirus, alaturi de Tablete, accesorii pentru telefoane si tablete, periferice precum mouse, webcam, tastaturi, memorii USB, boxe, mouse pad, casti si altele. 

Tot aici puteti gasi servere si obiecte de retelistica precum Intel Xeon Hexa Core, Quad Core, Dual Core, AMD Opteron, routere, switch-uri, UPS, StorageWorks, scanere, sisteme POS si imprimante termice. 

Transportul este incredintat unor firme profesionale de curierat rapid, fiind gratuity in cazul in care valoarea totala a comenzii depaseste suma de 150 de lei, sau suportat de catre client in cazul in care suma totala este mai mica, se va percepe o taxa aditionala de transport. 

Plata se poate realiza prin leasing IT, daca reprezentati o companie si doriti sa achizitionati produse prin leasing, cu avantaje precum avans 0%, facturile de chirie total deductibile, bonitatea financiara a firme nu este afectata in cazul inchirierii, echipametu ramane in gestiunea Grenke si nu apare in bilantul clientului, rata in euro este constanta pe durata contractului, comisionul de administrare este unic pe contract, setul de acte necesar pentru luarea unei decizii este minimal, platile sunt trimestriale, asigurarea oferita este cea electronica a echipamentelor, acopera riscuri specific de tip scurtcircuit, inductie, supratensiune, general valabila in toata Europa, eliberarea liniei de credit la banca si astfel imbunatatirea lichiditatii firmei si economisirea capitalului firmei.

De asemenea, mai puteti plati in numerar, achitand valoarea integral a produsului in RON, la sediul firmei sau la ridicarea coletului, prin sistem ramburs sau prin ordin de plata. 

Daca aveti o problea cu un produs comandat de la Interlink.ro, care nu a fost rezolvata de catre departamentul tehnici sau de catre departamentul de vanzari, aveti posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea unui formular de returnare, in termen de 14 zile de la primirea produsului. 

Alaturi de beneficiile extraordinare in ceea ce priveste preturile mici, care vin impreuna cu un voucher de discount oferit de magazinul online Interlink.ro, echipa retailerului a pus la dispozitia clientilor si mai multe avantaje. 

Astfel, in cadrul paginii principale a site-ului, acestia au organizat un intreg departament destinat reducerilor, care au loc tot timpul anului sau cu ocazia anumitor evenimente si sarbatori. Aici puteti gasi sute de produse din cadrul tuturor categoriilor disponibile, in forme noi, refurbished sau second hand, cu preturi scazute cu pana la 50% mai putin fata de cele initiale. 

 

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
4 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare