≫ Voucher cit grup ✂ Oferte și promoții

Calculatoare si laptopuri second hand si refurbished, servere, monitoare, imprimante, UPS-uri, sisteme POS, licente software si diverse componente pot fi cumparate de la Cit Grup la un pret excelent, iar folosirea unui cod voucher iti poate aduce in medie un discount de 10% la aproape fiecare comanda plasata online. Mai jos, aveti lista cu cele mai recente oferte, cupoane si promotii ale acestui magazin online de produse second hand si refurbished.

citgrup.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionCupon cit grup pentru 10% discount la urmatoarea achizitie25 Septembrie
PromotionGarantie 10 ani de la CITGrup pentru laptopuri si PC-uri31 Mai

Alege ca tehnologia de inalta calitate sa-ti devina tovaras ideal

Acum, cand tehnologia se afla-n plina expansiune, este de dorit sa alegi cumpatat produsele de care ai nevoie cu adevarat. Sunt multe firme care profita oarecum de mecesitatea oamenilor de a se afla in pas cu moda si pulseaza preturile.

Alaturi de citgrup preturile au posibilitatea sa scada pe zi ce trece, daca intrati in categoria de promotoo sau daca folositi un cupon de reducere.

Magazinul Citgrup dovedeste incredere si devotament clientilor, oferindu-le doar componente pc originale, testate si garantate. Un computer, laptop, nu reprezinta o achizitie pe care o faci zilnic, de aceea este foarte importat atat ce ofera magazinul clientului, dar si ceea ce isi doreste clientul.

Performanta isi spune cuvantul prin fapte, nu doar vorbe

Este adevarat faptul ca performanta si garantia isi spun cuvantul prin fapte, nu doar prin vorbe, insa pentru a ajunge la fapte trebuie sa se inteleaga corect ce se ofera, cu ce scop si care este garantia produsului.

Magazinul Citgrup ofera uneori cupoane de discount, transportul produselor si increderea cuvenita clientilor. Nicicand tehnologia nu a avut o asemenea explozie informationala, de aceea magazinul Citgrup este pregatit sa ofere toate componentele necesare unei vieti moderne.

O viata linistita este o viata in care siguranta isi spune cuvantul!

 

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare