Cupoane de reducere Beddinginn.com

Beddinginn, dupa cum ii spune si numele, este magazinul online al lenjeriilor de pat. In afara de lenjerii in acest magazin mai gasesti si tapet, tablouri, produse decorative pentru casa si gradina, idei de cadouri, produse pentru copii si bebelusi, precum si accesorii auto. Categoria speciala de promotii si posiblilitatea de a folosi un cod de reducere pentru fiecare comanda fac ca acesta sa devina site-ul favorit al celor pasionat de decoratiuni interioare si exterioare pentru case, apartamente si gradini.

Beddinginn.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon Discount 40 USD la comenzi de peste 259 USD31 Ianuarie
Coupon20 USD reducere la comenzi mai mari de 169 USD31 Ianuarie
Coupon10 USD discount la comenzi de minim 99 USD31 Ianuarie

Plata online in magazinul Beddinginn se poate face astfel:

1. PayPal este prima optiune cand vine vorba de platit online, metoda aceasta este valabila atata pentru cei care au deja credit in PayPal cat si pentru cei ce adauga card de credit sau debit contului de PayPal.

2. Card de credit sau debit: sunt acceptate VISA, MasterCard, American Express, Visa Electron, JCB si Delta, carduri care pot fi emise de orice banca de la noi din tara sau strainatate.

3. Transfer bancar (Local Bank Transfer) are marele avantaj ca se plateste in EURO si pentru ca suntem in Uniunea Europeana transferurile in EURO au parte de comision foarte mic sau de la unele banci chiar zero.

Livrarea produselor comandate din magazinul online Beddinginn se poate face prin aceste metode:

1. Super Savings este metoda cea mai ieftina si este valabila pentru colete a caror greutate este sub 1 kg. De cele mai multe ori este gratuita livrarea prin acesta metoda si pachetul ajunge in Romania in 2 pana la 3 saptamani prin Posta Romana.

2. Standard shipping este meta uzual recomandata de catre site, de cele mai multe ori gratuita in functie de produsele comandate si daca sunt produse care nu sunt in categoriile "free shipping" atunci site-ul suporta 65% din cheltuielile cu aceasta metoda de livrare. In Romania pachetul ajunge in aproximativ 2 saptamani.

3. Expedited shipping este metoda prin care coletul ajunge la noi in tara in 3 pana la 5 zile lucratoare, prin curier international DHL, TNT, FedEx sau UPS si costurile de transport sunt suportate in proportie de 50% de catre Beddinginn.com

4. Webmoney, metoda de plata tot mai des folosita in Europa de Est, este acum disponibila si pentru Romania.

 

Cum se poate folosi un cupon Beddinginn ?

Folosirea unui voucher Beddinginn.com de reducere si discount este foarte simpla. Trebuie urmati acesti pasi:

1. Produsele alese de pe acest site se pun in cosul de cumparaturi apoi se da click pe el in dreapta sus unde scrie Shopping Cart.

2. Odata intrat in cosul de cumparaturi, sub lista cu produse comandate, unde este o casuta in care scrie Enter or choose coupon iar deasupra scrie Enter code (if applicable) or choose available coupon (s) here then click "APPLY". se pune cuponul ales de la noi de pe site si apoi se da click pe APPLY pentru a se activa.

3. Odata aplicata reducerea acestui cupon se poate finaliza comanda prin click pe Check out with PayPal (pentru cei ce doresc sa plateasca cu PayPal) sau click pe Proceed to Checkout (pentru cei ce vor sa plateasca prin celalte metode de plata).

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
3 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare