Cupoane de reducere SAMMYdress.com

SAMMYdress este, dupa cum ii spune si numele, un magazin online fashion cu articole preponderent pentru femei, dar care are si articole pentru barbati si copii, precum si articole pentru casa si gradina. Acest magazin este unul foarte cunoscut de catre romani datorita preturilor mici, varietatii mari de produse si a faptului ca utilizarea unui cod de discount iti aduce reduceri suplimentare pretului deja afisat si uneori si transport GRATUIT pana in Romania.

SAMMYdress.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon10 % reducere pentru toate comenzile SAMMYDress28 Martie
CouponEXTRA 8% de la SAMMYdress pentru ceasuri28 Februarie

Plata produselor comandate de pe SAMMYdress se poate face prin urmatoarele metode de plata:

1. PayPal, fie ca utilizati creditul ce il aveti deja in PayPal fie ca utilizati cardul de debit sau credit atasat contului de PayPal

2. Transfer Bancar (Wire Transfer) acceptat doar pentru comenzi mai mari de 500 USD si caz in care trebuie dupa ce faceti plata sa contactati magazinul pentru a va confirma daca au ajuns banii. Deoarece comisionul de trimitere a banilor din Romania in Hong Kong sau China este foarte mare, recomandam aceasta metoda de plata doar la comenzi a caror valoare este foarte mare si nu se poate plati prin PayPal.

3. Western Union, caz in care trebuei sa trimiteti la Sammy Dress urmatoarele detalii dupa ce efectuati plata: MTCN-ul (cele 10 cifre ale transferului), numele de pe care a fost facuta plata, suma exacta care a fost deja platita, adresa celui care a trimis banii asa cum este trecuta in cartea de identitate si adresa unde sa fie livrate produsele.

Livrarea produselor comandate de pe SAMMYdress se poate face prin urmatoarele metode:

1. Flat Rate Shipping (de cele mai multe ori GRATUITA), dureaza intre 10 si 25 zile pana ajunge coletul in Romania si soseste in tara prin Posta Romana, de obicei la oficiul postal din localitate in care exista si vama.

2. Standard Shipping: dureaza intre 5 si 8 zile pana ajunge pachetul cu produsele comandate in Romania.

3. Expedited Shipping: este cel mai rapid mod de a primi produsele de la magazinul online in Romania, dureaza intre 3 si 7 zile si ajunge coletul prin DHL curier sau UPS curier.

 

 

Cum se foloseste un cupon de discount pentru SAMMY Dress?

Pentru a utiliza un cod de reducere in cadrul magazinului fashion SAMMYdress trebuie urmati pasii:

1. Se pun produsele in cosul de cumparaturi apoi se da click pe el (in dreapta sus).

2. In cosul de cumparaturi, sub lista cu produsele comandate, se alege tara ROMANIA si apoi in dreapta scrie Promotion Code

3. In casuta libera de la Promotion Code scrieti codul voucher SAMMYdress pe care il aveti deja copiat de la noi de pe site si apasati pe butonul Apply

4. Imediat ce ati apasat pe Apply trebuie sa apara la Save suma economisita datorita acestui voucher de reducere si puteti deja apasa pe Check out with PayPal (daca vrei sa platesti cu PayPal sau cu card bancar VISA sau MasterCard atasat contului de PayPal) sau pe PROCEED TO CHECKOUT daca vrei sa platesti cu Western Union sau cu Transfer Bancar.

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare