Cupoane de reducere Geekbuying.com

Geekbuying este magazinul electronicelor de firma, calitative, care livreaza produsele atat din China cat si din depozitele aflate in USA, Spania, Franta, Marea Britanie si Germania pentru o livrare cat mai rapida si ieftina. Produselor cumparate din acest magazin li se poate aplica si un cod de reducere iar livrarea se face pana la noi in tara atat prin Posta Romana cat si prin firme de curierat international.

Geekbuying.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon3,5% off pentru tablet PC-uri21 Aprilie
Coupon$8 reducere pentru comenzile ce depasesc suma de $145!16 Aprilie
CouponReducere de $6,5 pentru comanzi pe Geekbuying de peste $12818 Aprilie
CouponReducere de $5 pentru comanda de peste 100 dolari19 Aprilie

Plata produselor cumparate de pe Geekbuying.com se poate face prin urmatoarele metode:

1. PayPal, cea mai utilizata si recomandata metoda de plata

2. Card de debit sau credit, functioneaza orice card bancar de la noi din tara si din strainatate, Visa sau MasterCard, indiferent de moneda in care este cardul, RON, EURO sau USD  se va face conversie automata in USD la cursul stabilit de VISA sau MasterCard.

3. Western Union, metoda de plata care necesita aproximativ 1 sau 2 zile pentru procesarea. Banii vor fi trimisi catre un nume din China.

4. Transfer bancar (Wire Transfer). Plata se va face in contul firmei care opereaza acest site, HONG KONG ANDA LUMEN ELECTRONIC CO., LIMITED, la banca HSBC Hong Kong motiv pentru care comisioanele bancare de trimitere de la orice banca din Romania sunt cam mari, ceea ce recomanda a alege aceasta metoda de plata doar la comenzi a caror valoare este mare (in general peste 1000 USD).

Livrarea produselor comandate de pe geekbuying se poate face prin urmatoarele metode:

1. Mail ( Air Mail si Registered Air Mail ) pentru produsele comandate din China si Hong Kong, varianta care este GRATUITA, si care are un termen de livrare intre 15 si 30 zile lucratoare, iar pachetul soseste in Romania prin Posta Romana.

2. Express: la aceasta varianta produsele care sunt trimise din China si Hong Kong ajung in Romania in 7-15 zile lucratoare daca se alege EMS, 3 - 5 zile lucratoare daca se alege DHL ca firma de curierat sau 3 - 5 zile lucratoare daca se alege TNT ca si firma de curierat.

3. Daca se alege SF Express (are toate taxele incluse) ajunge in Romania in 3 - 8 zile lucratoare prin Curier

4. Europe Express: daca se alege aceasta varianta, coletul ajunge in Romania in 4 - 6 zile lucratoare prin curier care soseste din Spania

5. Direct Shipping: metoda de livrare din China a produselor, cloletul soseste prin curier sau Posta Romana in termern de 5 - 10 zile lucratoare de cand pleaca din China

6. Priority Express - Tax included: are toate taxele deja platite din China, soseste prin Posta Romana in termen de 8 - 12 zile lucratoare de la expedierea coletului.

 

Cum se aplica un cupon de discount pentru Geekbuying?

Pentru a folosi un cod voucher pentru acest magazin de electronice trebuie sa folositi urmati pasii:

1. Adaugati produsele in cosul de cumparaturi si apoi mergeti in dreapta sus unde scrie Cart

2. In cosul de cumparaturi, imediat sub lista de produse comandate scrie + coupon code? si trebuie sa apasat pe acest text pentru a se afisa casuta in care trebuie sa scrieti codul voucher de discount pentru geekbuying pe care il aveti de la noi de pe site copiat si vreti sa il folositi.

3. Dupa ce ati scris corect cupon geekbuying dati click pe butonul Apply si daca codul este bun o sa apara reducerea aferenta voucherului la Grand Total.

4. Daca sunteti multumiti de pretul afisat dati click pe Check out with PayPal (pentru plata prin PayPal sau card bancar VISA & MasterCard atasat contului de PayPal) sau pe Proceed to checkout (pentru plata prin Transfer Bancar sau Western Union).

 

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
5 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare