Cupoane de reducere BuyinCoins.com

Dupa cum ii spune si numele, BuyinCoins.com este un magazin "ieftin" al carui slogan "produse de calitate la pret mic" i se potriveste foarte bine. Daca mai adaugam si un cod de reducere pentru un pret si mai mic atunci probabil este magazinul cu cele mai ieftine produse. Componente de calculator, electronice, telefoane mobile, produse de infrumusetare, produse pentru casa si gradina, haine, ceasuri, bijuterii, articole sportive si accesorii auto sunt gamele de produse care sunt livrate GRATUIT in Romania si la care se poate folosi voucher BuyinCoins pentru un pret mai mic si transport gratuit.

BuyinCoins.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon 6% discount pentru toate produsele cu acest cupon!30 Aprilie
PromotionPână la 67 % reducere la BuyinCoins.com25 Martie
Coupon10% reducere la toate produsele de pe acest site05 Martie
PromotionPana la 85% reducere la produsele "NEW ARRIVAL"31 Martie

Plata produselor comandate de pe ce acest site din Romania se poate face prin PayPal sau card bancar: VISA, MasterCard, American Express sau Discover.

Livrarea produselor in Romania se face GRATUIT prin Posta Romana sau contra cost prin curier DHL, UPS sau EMS. In cazul in care valoarea comenzii este mai mare de 25 USD vei primi gratuit cod de urmarire "tracking number" prin care aflii in orice moment unde se afla coletul in drumul sau spre Romania.

 

Cum se utilizeaza un cupon BuyinCoins ?

Daca ai gasit un voucher Buy In Coins la noi pe site si vrei sa il utilizezi pentru a primi reducerea aferenta lui trebuie sa urmezi aceste etape:

1. Odata puse produsele in cosul de cumparaturi mergi in dreapta sus la simbolul cosului de cumparaturi si dai click pe el.

2. In cosul de cumparaturi, imediat sub lista cu produsele alese de tine, este scris intr-o casuta Login to choose coupon codes si optiunea de a alege intre Coupon si Recommender.

3. Scrie acolo voucherul BuyInCoins.com ce il ai de la noi de pe site, selecteaza Coupon si apasa apoi pe Apply.

4. Odata aplicata reducerea aferenta acestui cod de reducere poti finaliza comanda prin click pe Check Out With PayPal daca vrei sa platesti prin contul de PayPal sau prin card bancar atasat contului de PayPal sau click pe Proceed to Checkout (tot prin PayPal se face plata).

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
4 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare