Cupoane de reducere GearBest.com

Cu depozite in mai multe tari, intre care si unele europene, GEARBEST este al doilea site ca marime din China in ceea ce priveste numarul de vizitatori si cumparaturi. Preturile sunt foarte bune atat la electronice, telefoane mobile, tablete cu Android cat si la haine, posete, genti, jucarii, articole pentru casa si gradina, accesorii auto, etc. Este recomandata folosirea unul cod de reducere atat pentru produsele distribuie din China cat si cele livrate din celalte depozite. Daca doriti ca produsul comandat sa ajunga cat mai repede in Romania si fara a fi necesara plata de taxe vamale recomandam sa alegeti un deposit european de unde sa fie livrate (EU, UK, sau ES Warehouse).

GearBest.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
CouponReducere de 8% pentru toate articolele GearBest.com01 Ianuarie
Coupon8 % reducere pentru Telefoane Mobile29 Martie
Coupon9% reducere la toate produsele de pe site23 Februarie
Coupon13% discount la toate tabletele folosind acest cod promo31 Martie

Plata produselor comandate de pe GearBest.com, atat cele care sunt livrate din China cat si cele care sunt livrate din celalte sedii, pot fi platite prin urmatoarele metode de plata:

1. PayPal - recomandat atat pentru cei ce au deja bani in PayPal cat si pentru cei ce vor sa plateaca cu card de debit sau credit Visa sau Mastercard atasat contului de PayPal, este metoda de plata preferate de cei de la GearBest cat si de cumparaturii din intreaga lume

2. Transfer Bancar: recomandat doar pentru sumele mai mari de plata deoarece comisionul de trimitere a banilor din Romania in China sau Hong Kong este foarte mare.

Livrarea produselor comandata online de pe GearBest.com se face astfel:

1. Unregistered Air Mail: este GRATUIT si pachetul soseste prin Posta Romana, in aproximativ 15 - 30 zile si nu ai cod de urmarire a expeditiei "tracking code".

2. Registered Air Mail: costa sub 2$, pachetul soseste tot prin Posta Romana in aproximativ 15 - 30 zile si ai avantajul fata de metoda precedenta ca primesti si un cod de urmarire a expedieti ( "tracking code") pentru a si oricand unde se afla coletul cu produsele comandate.

3. Expedited Shipping: pachetul soseste in Romania prin curier DHL, FedEx, UPS sau TNT in aproximativ 3 - 7 zile

4. EU Warehouse: pachetul soseste in Romania in aproximativ 3 - 7 zile si ai avantajul ca nu ti se poate cere taxe vamale sau TVA pentru produsele comandate.

 

Cum se foloseste un cupon de discount pentru GearBest.com

Daca ai ales de pe site-ul nostru un cod de reducere pentru GearBest si vrei sa il folosesti trebuie sa urmezi acesti pasi:

1. Pui toate produsele pe care vrei sa le comenzi in cosul de cumparaturi si apoi dai click pe cosul de cumparaturi (in dreapta sus unde scrie Cart)

2. Pui mouse-ul pe Card si dai click pe View My Cart pentru a merge direct la cosul de cumparaturi

3. Sub produsele din cosul de cumparaturi, si in stanga butonului Apply este o casuta unde scrie semi transparent Promotion Code si unde trebuie adaugat voucher-ul de discount copiat de la noi de pe site.

4. Dupa ce este scris corect acest cupon GearBest trebuie sa apasati pe Apply pentru a fi aplicat corect. Reducerea efectuata de acest cupon este aplaicata imediat si vizibila in cosul de cumparaturi.

5. Se poate apasa butonul de Proceed to Checkout pentru a finaliza si plasa cu succes comanda online.

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
7 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare