Cupoane de reducere Chinavasion.com

Chinavasion este, dupa cum ii spune si numele, un magazin online din China cu livrare internationala doar cu produsele electronice, telefoane mobile, ceasuri smart si diverse gadget-uri. Fiind unul dintre cele mai mari depozite din China de electronice, preturile sunt foarte bune la toate produsele, si in plus, permite folosirea de voucher reducere pentru un discount suplimentar.

Chinavasion.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon20% reducere la iphone 7 si  7 Plus31 Martie
PromotionThe week's New Gadgets! Preturi mici la toate produsele!30 Noiembrie

Plata produselor comandate din Romania de pe acest site se face prin urmatoarele metode:

1. PayPal, este metoda de plata agreata de site si recomandata pentru toti cumparaturii, produsele putand fi platite atat cu creditul existent in PayPal cat si cu un card bancar atasat contului de PayPal.

2. Card bancar emis de orice banca din Romania sau din strainatate, VISA, MasterCard sau American Express.

3. Transfer bancar: plata se face catre un cont bancar din Hong Kong. Datorita comisionului mare de transfer din Romania in Hong Kong, aceasta metoda de plata este recomandata pentru comenzi a caror valore este ridicata.

Livrarea produselor Chinavasion in Romania se face prin urmatoarele metode:

1. Priority Line: coletul ajunge prin Posta Romana intr-un termen cuprins intre 7 si 25 zile lucratoare.

2. Air Mail, tot prin Rosta Romana si ajunge coletul intre 7 si 25 zile lucratoare.

3. Curier ( DHL, FedEx sau UPS) coletul ajunge in Romania intr-un termen cuprins intre 3 si 15 zile, in functie de firma de curierat aleasa.

 

Cum se adauga un voucher Chinavasion de reducere?

Daca ai ales de la noi de pe site un cupon Chinavasion de discount si vrei sa beneficiezi de reducerea aferenta lui, trebuie sa urmezi acesti pasi:

1. Se adauga produsele in cusul de cumparaturi apoi se merge in dreapta sus unde este simbolul de cos pentru a-l vizualiza.

2. In cosul de cumparaturi (Shopping Cart), dupa ce se vizualizeaza produsele comandate, se da click pe Proceed to Checkout.

3. In cazul in care ai deja cont pe site este necesar sa te loghezi cu user si parola, in cazul in care nu ai inca unul trebuie sa te inregistrezi.

4. Dupa ce te loghezi in cont trebuie adaugata adresa de livrare a produselor pentru a se putea calcula pretul de expediere.

5. Se alege metoda de livrare si de plata apoi sub produsele alese, unde scrie Promotion Code se trece codul voucher de discount si, pentru a finaliza comanda, se da click pe PLACE ORDER.

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare