Cupoane de reducere COOLiCOOL.com

COOLiCOOL este un magazin al carui slogan este "The Best Prices to Enjoy your Life" si dupa ce compari preturile la electronice, telefoane mobile, electronice auto, ceasuri smart, jucarii cu telecomanda, tablete si laptop-uri ajungi la concluzia ca intr-adevar sunt cele mai bune preturi pentru a te bucura de viata. La fiecare comanda online poti utiliza un cod de reducere de mai jos chiar si la produsele din categoria de reduceri, $Clearance. Magazinul livreaza GRATUIT produsele in Romania prin Posta Romana.

COOLiCOOL.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon3 USD reducere la comanda CooliCool efectuata astazi28 Februarie

Plata produselor comandate din Romania pe site-ul COOLiCOOL se poate face prin:

1. PayPal - atat cu creditul pe care il ai deja in PayPal cat si cu card bancar VISA, MasterCard, American Express sau Discover atasat contului de PayPal.

2. Card bancar VISA, MasterCard, Maestro, Visa Debit, Mastercard Debit sau Visa Electron direct pe site-ul magazinului cool i cool.

3. Transfer bancar international in EURO

Livrarea produselor comandate de pe CooliCool.com in Romania se face prin mai multe metode:

1. Flat Rate Shipping(Auto) metoda de livrare gratuita, produsele ajung in tara intr-un termen cuprins intre 7 si 35 zile lucratoare si la comenzi care depasesc 30 USD se ofera si cod de urmarire a coletului (tracking code).

2. Expedited (DHL) coletul ajunge in Romania intr-un interval cuprins intre 3 si 7 zile zile lucratoare si costa apriximativ 22 USD pentru un telefon mobil.

3. XFAULine Europe Delivery: pachetul ajunge in Romania intr-un interval cuprins intre 8 si 14 zile lucratoare, costa pentru un telefon mobile 24 USD si are marele avantaj ca nu se platesc taxe vamale, TVA sau de import indiferent de valoarea coletului.

4. Expedited (EMS) coletul soseste prin Posta Romana sau curier local, costa 19 USD pentru un telefon mobil si ajunge intre-un termen cuprins intre 7 si 15 zile lucratoare.

 

Cum se adauga un voucher coolicool?

Daca ai copiat un cod de reducere Coolicool.com si nu stii cum sa il folosesti, iata mai jos un ghid de folosirea a cupoanelor cool i cool:

1. Dupa ce produsele sunt adaugate in cosul de cumparaturi se da click in dreapta sus pe Shopping Cart.

2. In cosul de cumparaturi, Shopping Cart, dupa ce se verifica din nou lista cu produse cumparate se da click pe Check out with PayPal (in cazul in care vrei sa finalizezi cumpanda cu PayPal) sau pe Checkout in cazul in care vrei sa finalizezi comanda platind cu (card de credit sau debit ori prin transfer bancar).

3. In etapa urmatoare iti apare sa te loghezi cu user si parola, cu facebook sau sa iti creezi cont nou pe site (dai click pe Register) apoi se revine automat la cosul de cumparaturi si trebuie dat click din nou pe Checkout.

4. In etapa urmatoare se completeaza adresa de livrare a produselor dupa care apare pagina de verificare a informatiilor de la checkout unde sub lista de produse comandate scrie Coupon Code si scrie Please enter your coupon code, then click "Apply". apoi in dreptul la Coupon Code trebuie trecut codul vocuher COOLiCOOL copiat de la noi de pe site si dat click pe Update pentru a se activa cuponul.

5. Odata aplicata reducerea aferenta voucherului se alege metoda de plata si de livrare si apoi pentru a se finaliza comanda se da click pe PLACE ORDER.

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
1 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare