Cupoane de reducere DressLink.com

Cele mai noi cupoane promotionale pentru magazinul de haine DressLink.com, coduri voucher de discount, coduri de reducere, oferte si promotii. Acesta este un magazin online pentru femei care livreaza in Romania haine, posete, incaltaminte, accesorii, produse pentru frumusete si pentru ingrijire.

DressLink.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon9% discount la toate produsele de pe DressLink.com20 Iulie
CouponExtra 9% discount pentru costumele de baie sexy24 Aprilie
Coupon$2 reducere la comenzi DressLink.com ce depasesc $1016 Aprilie
CouponExtra discount 7% pentru lenjeria sexy27 Martie

Acest magazin online este unul dintre cele mai folosite de catre femeile din Romania atunci cand doresc sa isi comande haine online la pret foarte bun si totodata la o calitate neasteptat de buna. 

Plata produselor comandate de pe DressLink se poate face prin:

1. PayPal (cea mai sigura si recomandata metoda de plata pentru orice site)

2. Card de debit sau credit, poti folosi orice card bancar de la orice banca din Romania (mai nou aproape toate cardurile VISA, MasterCard, American Express si Visa Electron functioneaza la plati pe internet)

3. Transfer Bancar - este cea mai scumpa varianta de plata deoarece banii trebuie trimis din Romania catre un cod bancar deschis la HSBC Bank Hong Kong iar platile in USD efectuate din Romania au un comision inca foarte mare.

Livrarea produselor comandate de pe Dress Link catre Romania se poate face prin mai multe metode:

1. Standard Shipping ( pachetul vine prin Posta Romana ) si dureaza aproximativ 15-25 zile lucratoare (foarte rar se poate ajunge chiar si la 60 zile intarziere)

2. Expedited Shipping: tot prin posta Romana vine pachetul, dar in general vine ceva mai repede decat prin metoda precedenta.

3. Express Shipiping este medota prin care coletul soseste prin curier ( DHL, FedEx sau TNT) este cea mai rapida varianta (intre 3 si 6 zile lucratoare) si este recomandat ca dupa ce alegeti aceasta varianta sa contactati magazinul la adresa de email service@dresslink.com si sa intrebati care este valoarea produselor declarate de catre DressLink curierului (de obicei, pentru a plati taxe vamale cat mai mici in Romania, magazinele online din China si Hong Kong declara sume mult, mult mai mici decat valoarea reala). Asa ca, de multe ori, a alege expedierea prin curier fara de posta poate insemna reducerea destul de mult a costurilor cu taxele vamale.

 

 

Cum se foloseste un cod de reducere pentru DressLink.com ?

Pentru a utiliza un cupon promotional pentru magazinul online fashion DressLink trebuie sa completati pasii urmatori:

1. vizualizati cosul de cumparaturi si apasati butonul de checkout. Daca aveti deja cont pe DressLink.com introduceti userul si parola, daca nu aveti inca cont pe site trebuie sa va inregistrati pentru a putea plasa comanda si a folosi voucher-ul.

2. Dupa ce aveti completata adresa de livrare trebuie sa alegeti metoda de expediere (Standard Shipping, Expedited Shipping sau Express Shipping) 

3. Alegeti metoda cu care doriti sa platiti ( PayPal, Credit Card, Local Payment sau Wire Tranfer ). 

4. Unde scrie Select Coupon bifati Enter a Coupon si indroduceti cuponul de discount pe care il luati de la noi de pe site

5. Apasati butonul Apply pentru a avea parte de reducerea oferita de acest cod promotional.

Trebuie sa stiti ca in general, la produsele care deja sunt reduse nu se poate aplica un cod de discount. Totusi, chiar daca in mod normal nu se poate aplica, va recomand sa incercati mai multe coduri promotionale pentru ca uneori ele chiar functioneaza, chiar daca nu la intreaga comanda, ci doar partial, la produsele care nu sunt deja in alte oferte si promotii DressLink. Mult succes!

Ultima actualizare: Astazi
22 Aprilie 2024
12 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare