Cupoane de reducere Rotita.com

Rotita este un magazin dedicat in exclusivitate femeilor din lumea intreaga care doresc sa isi cumpere la un pret mai mult decat accesibil rochii, bluze, tricouri, costume de baie, pantaloni, lenjerie intimasi bijuterii. Acest magazin, in afara faptului ca are preturile foarte mici, permite si folosirea de vouchere de reducere la toate comenzile, iar pe site-ul nostru sunt prezente mai jos cele mai noi si actuate coduri de reducere. Livrarea produselor din magazinul Rotita.com in Romania este GRATUITA.

Rotita.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon7% EXTRA discount la toate produsele Rotita.com27 Aprilie
CouponDiscount $5 la comenzi mai mari de $40!27 Iunie
Coupon$8 reducere la comenzi de peste $6809 Martie
Coupon3$ reducere cu ocazia zilei de 8 Martie09 Martie

Plata produselor comandate de pe Rotita.com se poate face din Romania prin urmatoarele modalitati:

1. Card Bancar de debit sau credit emis de orice banca din Romania sau strainatate, VISA, MasterCard, Maestro, Visa Electron sau American Express

2. PayPal, atat cu creditul ce il ai in PayPal cat si cu card bancar atasat contului de PayPal

3. Western Union

4. Transfer Bancar (Wire Transfer)

Expedierea produselor de pe Rotita.com catre Romania se poate face prin urmatoarele metode:

1. Flat Rate Shipping, GRATUIT pana in Romania, se ridica coletul de la Posta Romana iar timpul de livrare este cuprins intre 15 si 28 zile lucratoare.

2. Standard Shipping, costa in functie de greutatea pachetului si ajunge in Romania intre 5 si 10 zile lucratoare, prin curier

3. Express Shipping, la fel ca predenta varianta costa in functie de greutatea coletului si are timpul de livrare pana in Romania cuprins intre 3 si 8 zile lucratoare.

 

Cum se aplica un cod de discount Rotita.com ?

Pentru a aplica un cupon Rotita trebuie sa urmati urmatoarele etape:

1. Dupa ce ati ales toate produsele pe care doriti sa le comandati merge la cosul de cumparaturi (in dreapta sus, arata ca o sacosa de cumparaturi) si apoi dati click pe sacosa, se deschide meniul cosului de cumparaturi si apasati pe butonul PAY NOW.

2. Dupa ce ati apasat pe butonul PAY NOW se deschide comanda detaliata unde verificati produsele si apoi apasati pe PROCEED TO CHECKOUT.

3. Daca deja aveti cont pe rotita.com trebuie sa va logati cu adresa de email sau cu parola, iar daca nu aveti trebuie sa va faceti cont nou (daca va logati cu FaceBook aveti 20% discount).

4. Dupa ce sunteti logat si setati numele si adresa unde sa fie expediate produsele, in pagina urmatoare care se deschide verificati din nou adresa de livrare, metoda de livrare, metoda de plata, revedeti produsle din cosul de cumparaturi apoi scrie Coupon Code si este casuta in care trebuie sa scrieti codul de discount dupa care trebuie sa apasati pe butonul VERIFY. 

5. Dupa ce ati apasat pe VERIFY trebuie sa apara reducere aferenta voucherului la GRAND TOTAL si puteti deja apasa pe PLACE YOUR ORDER pentru a face efectiv comanda online care include reducerea oferita de voucher.

Ultima actualizare: Astazi
18 Mai 2024
8 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare