Cupoane de reducere DX.com

DealExtreme este unul dintre cele mai vechi si cunoscute site-uri cu electronice, telefoane mobile, accesorii auto, LED-uri, haine, articole sportive si produse pentru casa si gradina din China. Are mare succes in Romania si datorita faptului ca oferta transport GRATUIT la noi in tara si periodic sunt publicate la noi pe site cele mai recente coduri de reducere DX.com (numele prescurtat cum este cunoscut).

DX.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
CouponCadou gratuit la orice telefon mobil08 Aprilie
Coupon5% EXTRA discount la produsele "BRAND"08 Februarie

Plata produselor comadate de pe DX.com se poate face prin urmatoarele metode:

1. PayPal - atat prin creditul ce il ai deja in PayPal cat si prin car bancar emis de orice banca si atasat contului de PayPal

2. Card bancar de debit sau credit, VISA, MasterCard, American Express, Discover sau JCB.

3. Webmoney: este o metoda de plata ruseasca, recent folosita si de romanii care primesc bani de la diferite site-uri online.

Livrarea produselor comandate de pe DealExtreme.com se face prin urmatoarele metode catre Romania:

1. Standard: pachetul soseste in aproximativ 2 sau 3 saptamani prin Posta Romana si livrarea este gratuita. La comenzi care depasesc 20 USD se primesti si cod de urmarire a expeditiei "tracking number".

2. Expedited: coletul soseste in aproximativ 1 saptamana prin curier si costa aproximativ 35 USD.

 

Cum se foloseste un voucher de reducere DX.com ?

Daca ai ales un cupon DX de la noi de pe site si vrei sa il utilizezi pentru a beneficia de reducere, trebuie sa urmezi acesti pasi:

1. Odata puse in cosul de cumparaturi produsele trebuie vizualizat cosul de cumparaturi (in dreapta sus unde scrie CART).

2. In cosul de cumparaturi, se verifica inca odata produsele adaugate apoi trebuie dat click pe Proceed to checkout.

3. Daca ai deja cont pe site iti recomandam sa te loghezi in el, daca insa nu ai cont pe site recomandam sa iti faci unul, desi poti finaliza comanda si fara cont pe site ( click pe Checkout as Guest).

4. Se alege adresa de livrare a produselor.

5. In pagina urmatoare se alege metoda de livrare (Standard care este gratis sau Expedited, prin curier) apoi metoda de plata (Card de debit sau credit, PayPal sau WebMoney) si sub metoda de plata scrie Have a Coupon Code?

6. Dati click pe Have a Coupon Code? si se deschide casuta unde trebuie trecut codul voucher DealExtreme ce il aveti luat de la noi de pe site apoi trebuie dat click pe Apply pentru a se activa reducerea.

7. De indata ce reducerea este aplicata se poate finaliza comanda printr-un click pe butonul Next.

Ultima actualizare: Astazi
21 Aprilie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare