Cupoane de reducere Everbuying.net

Everbuying este un magazin a carui slogan "Best Deals, Forever Saving" i se potriveste foarte bine. Permite a se folosi cod de reducere pentru fiecare comanda, are preturi foarte mici, ofera transport GRATUIT al produselor in Romania, indiferent de valoarea comenzii, are zeci de mii de articole electronice, telefoane mobile, tablele, componente de calculatoare, electronice pentru masini, carcase si accesorii pentru marci renumite de telefoane ( Apple, Samsung, Huawei, Acer, Sony, etc ).

Everbuying.net
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon10% discount la tot site-ul01 Ianuarie
CouponReducere 11% + Transport Gratuit in Romania07 Iulie

Plata produselor comandate din Romania pe Everbuying.net se poate face prin mai multe metode:

1. PayPal: cea mai utilizata metoda de plata din Romania care prinde tot mai bine si la noi in tara; functioneaza atat cu creditul deja existent cat si cu card bancar VISA, MasterCard, American Express sau Discover atasat contului de PayPal.

2. Transfer bancar international catre o banca din Hong Kong, este o varianta ceva mai costisitoare deaorece comsionul de trimitere a banilor din orice banca romaneasca in Hong Kong este maricel si este permisa de catre site numai la comenzi mai mari de 1500 USD.

3. Western Union, caz in care trebuie sa trimit la magazin, dupa ce ai trimis banii, urmatoarele informarii: codul din 10 cifre MTCN, numele expeditorului, suma exacta care a fost trimisa, adresa expeditorului si adresa unde sa fie livrata comanda.

Livrarea produselor comadate de pe Everbuing.net in Romania se face prin urmatoarele metode:

1. Flat Rate Shipping: este metoda GRATUITA de livrare a produselor in Romania si dureaza intre 15 si 25 zile lucratoare pana ajunge coletul in tara, prin Posta Romana, la oficiul postal care are birou vamal din orasul tau.

2. Standard Rate Shipping: coletul soseste in tara noastra prin serviciul Express Mail Service (EMS) si dureaza intre 5 si 10 zile lucratoare pana ajunge.

3. Expedited Rate Shipping este cea mai rapida metoda de a primi in Romania un pachet cu produse comandate de la Everybuying.net, pachetul ajunge prin curier DHL, TNT, FedEx, UPS intr-un termen cuprins intre 3 si 7 zile lucratoare.

 

Cum se foloseste un voucher Everbuying ?

Daca ai ales de la noi de pe site un cupon de discount Everbuying.net si vrei sa il utilizezi acum iti prezentam un ghid de folosire mai jos:

1. Se pun produsele in cosul de cumparaturi si apoi se da click pe Cart (in partea dreapta a site-ului, sus)

2. Cand esti deja in cosul de cumparaturi (Shopping Cart), sub lista cu produsele comandate, scrie cu negru Promotion code: si este casuta in care trebuie scris voucherul copiat de la noi de pe site, apoi trebuie dat click pe Apply Coupon pentru a se activa codul de discount.

3. Dupa ce s-a activa reducerea oferita de cuponul Everbuying.net trebuie finalizata comanda prin click pe Proceed to Checkout (pentru plata prin Western Union sau Transfer Bancar) sau Check out with PayPal (pentru plata prin card de credit sau debit VISA sau MasterCard sau prin creditul existent in contul de PayPal).

Ultima actualizare: Astazi
18 Mai 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare