Cupoane de reducere Telekom

Telekom.ro este magazinul online al operatorului de telefonie mobila Telekom, unde puteti beneficia de servicii si tarife, asistenta si produse la preturi foarte accesibile, prin intermediul unui cupon de reducere. 

Telekom.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionVoucher Telekom cu 100 lei cadou pentru cumparaturi online31 Decembrie
PromotionTelevizor Cadou de la Telekom la pachetul cu 3 servicii01 Februarie

In cadrul magazinului online puteti gasi telefoane de la cele mai renumite branduri, printre care se numara Telekom, Samsung, Apple, Allview, LG, Nokia, HTC, BlackBerry, Sony, Motorola, Huawei, Lenovo, Alcatel, Acer, Asus, Honor, Myria, Utok, myPhone, ZTE, Cosmote si multe altele.

Tot aici puteti gasi o gama variata de tablete, cu sisteme de operare Android, Apple iOS sau Windows, cu diagonal de 7, 9 sau 10 inch, alaturi cu o gama larga de huse si alte accesorii pentru acestea. 

In cadrul departamentului dedicate accesoriilor puteti gasi huse pentru orice telefon, smartwatch-uri, produse Samsung Gear VR si accesorii pentru tableta. 
Petru ca va asigura ca reusiti sa capturati cele mai importante momente din viata dumneavoastra, categoria foto-video va sta la dispozitie cu produse precum camera foto D-SLR, mirrorless, compacte, camera video compacte, camere video outdoor, obiective, carduri de memorie, acumulatori, genti si camera foto. 

In ceea ce priveste serviciile, operatorul pune la dispozitia clientilor sai pachete integrate fix-mobil precum MagentaOne sau extraoptiuni pentru mobil MagentaOne, servicii de Internet TV, functionalitati Internet TV, TV Cablu digital, TV satelit, optiuni TV, echipamente TV, Telekom TV Web&Mobile, recomandari Tv si competitii sportive, pachete de internet pentru laptop si tablet, internet pentru acasa, optiuni de internet, abonamente de mobil, extraoptiunim optiunea video 50, servicii de telefonie mobile, roaming pe abonament, abonamente de telefonie fixa, optiuni de telefonie, reincarcare cartela, cat si aplicatii pentru gestionarea conturilor dumneavoastra. 

Un alt serviciu de care puteti beneficia prin intermediul platformei online Telekom.ro este cel de asistenta, care va ofera sprijin in orice problema intampinati, fie ca este vorba despre facture, televiziune, internet, voce mobile, voce fixa, tutorial video sau pur si simplu aveti nevoie de informare. 

Alaturi de discountul oferita de un voucher Telekom de reducere, magazinul ofera o gama variata de promotii, care se materializeaza nu doar in reduceri de peste 50% la sute de produse din toate categoriile, dar si prin pachete de voce, internet si abonamente pentru a va ususra comunicarea.

Pentru a va sprijini in in mai multe privinte, Telekom.ro se bucura de o buna colaborare cu 3 site-uri partenere, care ofera produse din game si mai variate si utile, dupa cum urmeaza: Germanos, Dolce Sport si Real Estate Telekom.

Magazinul Online Telekom.ro beneficiaza de peste 50 de magazine fizice, atat in Bucuresti, cat si in intreaga tara, pentru a putea sa vedeti cu ochii dumneavoastra si sa testate produsele pe care doriti sa le achizitionati. 

 

 

Ultima actualizare: Astazi
21 Iulie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare