Cupoane de reducere TMART.com

TMART, magazinul miilor de produse la pret de producator, ofera transport gratuit pana in Romania la oricare din cele peste 60 mii de produse din categoriile electronice, calculatoare & retele, laterne & becuri, telefoane mobile, accesorii auto, produse fashion, produse pentru casa si gradina, jucarii si articole pentru diverse hobby-uri, articole sportive sau cadouri, Preturile mici pot beneficia de o reducere suplimentara oferita de un cod de reducere dintre cele prezentate pe site-ul nostru in lista de mai jos.

TMART.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon$15 discount la comenzi ce depasesc valoarea de $20030 Noiembrie
Coupon5 % reducere pentru tot site-ul!01 Aprilie
CouponSalvaţi acum 8 $ pentru comenzile de peste 200 de dolari01 Aprilie
Coupon8 USD reducere la comenzi mai mari de 100 USD31 August

Plata produselor comandate din magazinul online TMART.com se poate face prin:

1. PayPal

2. Card de Credit sau Debit, VISA, MasterCard, AMERICAN EXPRESS sau DISCOVER.

Livrarea produselor TMART in Romania se poate face, la alegere, prin urmatorele metode:

1. International Free Shipping: este metoda gratuita de livrare a produselor comandate prin care coletul ajunge in tara prin Posta Romana. Dureaza intre 4 si 11 zile lucratoare.

2. USPS Priority International: este metoda de livrare prin curier, in interval cuprins intre 3 si 7 zile lucratoare,

3. USPS Express International: este metoda de livreate tot prin curier, cu diferenta fata de precedenta metoda ca prin aceasta metoda pachetul poate ajunge intre-un interval cuprins intre 3 si 9 zile lucratoare pana la noi in tara.

 

Cum se foloseste un voucher TMART de discount?

Daca ai ales din site-ul nostrul un cupon TMART de reducere si vrei sa il folosesti cu succes, este nevoie sa urmezi aceste etape:

1. Se pun produsele in cosul de cumparaturi apoi se da click in dreapta sus, pe linia albastra, unde este simbolul de cos de cumparaturi (si scrie numarul de produse "items" si valoarea lor).

2. In cosul de cumparaturi se da click pe checkout si se face cont nou pe site cu nume, prenume, adresa de email si se alege o parola. Daca deja aveti cont pe acest site trebuie doar sa va logati cu user si parola.

3. Se completeaza adresa de livrare a produselor apoi se da click pe Continue Checkout.

4. Se alege metoda de livrare catre Romania.

5. Sub textul Order Summary, unde scrie If you have a coupon code that applies to your order, please enter it here: trebuie trecut codul de discount in cauta aferenta apoi trebuie apasat pe butonul APPLY.

6. Odata reducerea aplicata alege metoda de plata si se poate finaliza comanda prin click pe Place Order.

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
6 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare