Cupoane de reducere Atu Tech

A2t.ro este un magazine online care ofera clientilor sai cele mai bune alternative pentru siguranta, incredere si supraveghere, la cele mai bune rapoarte calitate-pret disponibile pe piata, prin intermediul unui cupon de reducere.

a2t.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionPana la 38% discount la camerele de supraveghere HD31 Martie

Atu tech duce sistemele de supraveghere cu un pas in fata, prin departamentele lor specializate, care sunt peste 15 la numar. Aici puteti gasi intregi kituri de supraveghere video, cu 1, 2, 4, 8, pana la 16 camere, Dvr standalone H264 cu 4, 8, 16 sau 32 de canale, hard disck pentru dvr, dvr auto, monitor de supraveghere, camera de supraveghere pentru interior, premium, auto, DOME, ascunse, camere pentru exterior, cu lentila fixa, cu lentil varifocala, speed dome, camera de vanatoare, camera IP hanbag, camera IP wireless, megapixel, kit de supraveghere cu NVR, camera IP hikvision, IP dahua, Safer Color, Milesight, PoE, kit-uri, camera si Dvr analoghd AHD, HDCVI, Turbo HD si altele.

La capitolul accesorii puteti gasi conectori electrici, alimentatori si surse, video balun si mufe, microfon supraveghere, cabluri, rack si UPS, transmisie wireless IP,aparate, iluminatoare si lampi de lumina, aparate de masura, sisteme de alarma, senzori, perimetrare exterioara, control acces pontaj, butoane de acces, cartel si taguri proximitate, automatizari porti, interfoane si videointerfoane, sisteme antiincendiu, sisteme de sonorizare, instalatii electrice, sisteme antifurt, produse pentru casele inteligente, retele si telefonie, pc si multimedia.

Magazinul incredinteaza transportul produselor dumneavoastra unor firme profesionale de curierat, precum Fan Courier sau DPD Romania, iar transportul este gratuit pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 500 de lei. Pentru comenzi mai mici, se va percepe o taxa aditionala de 19 sau 15 lei. 

Plata se poate face atat prin sistem ramburs, achitand suma integral in numerar la sosirea agentului de curierat cu coletul dumneavoastra, sau prin transfer bancar, caz in care trebuie sa anuntati acest lucru in prealabil. 

In cazul in care constatati la primirea produselor dumneavoastra ca acestea sunt defecte, prezinta lovituri, problem estetice, sunt neconforme cu cele prezentate pe site sau pur si simplu comanda dumneavoastra nu va satisface asteptarile, magazinul online A2t.ro vapune la dispozitie o perioada de retur de 30 de zile calendaristice de la primirea produselor, pentru a le return ape acestea, optand pentru rambursarea banilor sau schimbarea produselor. 

Un alt beneficiu pe care magazinul vi-l ofera este faptul ca daca ati cumparat un produs de aici si aveti probleme cu instalarea sau montarea lui, puteti apela echipa Atu Tech pentru a va oferi suport tehnic gratuit. 

Atu Tech pune la dispozitia tuturor clientilor un program national de Buy-Back, prin care puteti scapa de vechituri. Aduceti orice produs din gama sistemelor de supraveghere si securitate de care nu va mai folositi, si puteti beneficia de un voucher de reducere in valoare de 10% pentru orice produs similar cu cel adus la schimb.

Alaturi de ofertele de care puteti beneficia in materie de preturi mici prin intermediul cuponului de reducere, echipa magazinului online Atu Tech a organizat in cadrul paginii principale a site-ului, un intreg departament dedicat preturilor mici, regasit sub numele de Promotii. 

Aici puteti gasi sute de produse din cadrul tuturor categoriilor pe care magazinul le are in inventar, insa beneficiul consta in faptul ca in acest departament, pretul produselor poate fi scazut cu pana la 40% fata de cel initial, indiferent daca este vorba de kit-uri sau accesorii. 

Principalii producatori cu care magazinul colaboreaza sunt AMC, Cabletech, CAMSAT, Commax, Compro, Dahua, Dibeisi, DSC, DSPPA, Ealink, Eldes, Electra, Eonboom, Fibaro, Grandstream, Hanbag, Hikvision, Ibiza Sound, Intex, Kemot, KRUGER & MATZ, Life, LTC, M-Life, Milesight, MotorLine, Nadal Badal, Oem, OP Link, Opiz, Paradox, Philips, Safer, Samsung, Schrack, Seagate, Sebury, Sonoff, Unipros, Wellpoin, Yli, Chuango, Heyi si X-Sense.

 

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
1 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare