≫ Cod Voucher AlecoAir ✂ Oferte și promoții

Importator pentru aparate de aer conditional, filtrare aer, umidificatoare, dezumidificatoare, aparate de masura si control al aerului, AlecoAir este cel mai mare magazin online din acest domeniu. Periodic, utilizarea unui cod voucher pentru acest magazin iti aduce un discount suplimentar, iar oferta promotionala de astazi iti aduce reduceri de pana la 40% la zeci de produse.

AlecoAir.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionLivrare gratuita la comenzile de peste 199 lei08 August 2020
Promotion35% reducere la aparatele de aer conditionat portabile31 Iulie 2020
PromotionDezumidificator Trotec la 579 lei30 Aprilie 2020
Promotion6 rate fixe fara dobanda pe alecoair.ro23 Aprilie 2020

Optimizeaza aerul din locuinta ta alaturi de Aleco Air

Importator autorizat al unora dintre cele mai bune marci in ceea ce priveste tratarea aerului: Trotec, Airwheel, Clean Air- Aleco Air pune la dispozitie produse de inalta calitate ce garanteaza reglarea nivelului de umiditate al aerului din orice incapere. 

Cu doar un singur click distanta, la pagina speciala pentru detalii de aici, se ofera informatii utile despre modalitatile prin care se poate purifica aerul, precum si optimizarea umiditatii atmosferice. Pentru ca toti clientii nostri sa beneficieze de ofertele si promotile Aleco Air, in aceasta pagina gasiti unu cupon de reducere care transforma fiecare pret intr-o mega reducere, precum si oferte si promotii speciale pentru aceste magazine.

Beneficiaza si TU de promotiile oferite de magazinul Aleco Air

Pentru situatiile grave, unde umiditatea aerului este excesiva, magazinul Aleco Air poate sa va ajute printr-un produs de dezumidificare profesionala. Acest produs are o capacitate mare de colectare a apei, aerisind in regim continuu de lucru. Din acest moment, mucegaiul, bacteriile, gandacii nu isi mai fac loc in casa ta, fapt ce devine posibil doar prin increderea dumneavoastra si dorinta de a apela la serviciile Aleco Air. 

De luni pana vineri, in intervalul orar 09-18, respectiv duminica: 10-14, sunteti asteptati sa realizati orice comanda telefonic, sau non stop online, si beneficiati de transport gratuit in toata tara pentru comenziile peste 199 lei. Alege totodata sa cumperi online, oricand, si un cod voucher Aleco Air de discount iti aduce reduceri substantiale. 

Aerul se simte mai bine alaturi de Aleco Air!

 

Ultima actualizare: Astazi
29 Septembrie 2020

9 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare