≫ Voucher ALTEX ✂ Oferte și promoții

Laptopuri, telefoane, electrocasnice, audio, produse destinate casei si gradinii, autovehiculelor, toate acestea si multe altele isi gasesc rezolvarea la magazinul online Altex.ro. In acest sezon, clientii sunt recompensati cu cate un voucher de reducere, prin care preturile devin tot mai mici. Raportul calitate-pret este la cote maxime in acesta luna, asadar sunteti indemnati sa va bucurati de tot ceea ce va este oferit.

Altex.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionBlack Friday de iarna pe altex.ro08 Martie 2020
PromotionReduceri prietenoase de pana la 70%31 Martie 2018
PromotionMini-luna cadourilor de la Altex cu pana la 1000 lei discount10 Martie 2018
Promotion30% inapoi pe voucher daca cumperi o masina de spalat28 Februarie 2018

Surprizele clientilor insa continua, deoarece acestia primesc transport gratuit la comenzi de peste 150 lei. De asemenea, produsele sunt livrate pana la usa clientului, pentru ca 
linistea si confortul vina la pachet cu produsele achizitionate. 

 

Pentru orice produs dorit de la Altex comanzi online, apoi sa ridici din magazin produsul in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa te temi de pret, deoarece in afara ofertelor care scad pretul din magazin cu mult, clientii beneficiaza de posibilitatea unui credit in rate, la  pachet cu solutii financiare de bun augur. In plus, periodic poti primi si un cupon de reducere Altex in valoare de 10% din suma cheltuita in magazin.

Din acest moment vei scapa garantat de griji si te vei bucura de oportunitatile oferite de magazinul Altex. Laptopuri, telefoane, televizoare, produse de exceptie, originale doar la Altex Romania le gasesti. Un numar colosal de clienti se bucura de avantajele magazinului. 

Alegeti produsele Altex fara regrete, fara preturi exagerate, garantat! Cel mai bun pret din Romania, cu sau fata voucher ALTEX.

 

Ultima actualizare: Astazi
04 Aprilie 2020

12 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare