Cupoane de reducere Banggood.com

Cel mai bun raport pret calitate la un magazin asiatic cu livrare gratuita in Romania se intalneste la Banggood, magazin cu electronice, telefoane mobile, accesorii, auto, haine, lenjerie intima, posete, incaltaminte, bijuterii, ceasuri si multe alte produse. Folosirea unui cod de reducere este recomandata si incurajata de acest site, mai ales ca zilnic publicam aici cele mai noi vouchere de discount Banggood. Produsele pot fi alese pentru a fi livrate in Romania atat de la depositul din China cat si de la depozitul din Europa pentru o livrare cat mai rapida si fara taxe vamale.

Banggood.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
CouponCheltuie mai mult de $60 pentru a avea $10 discount01 Aprilie
Coupon15 % reducere pentru accesorii01 Iulie
Coupon10$ reducere pentru toate produsele din categoria Electronice28 Februarie
Coupon12% discount la toate accesoriile Apple28 Februarie

Plata produselor comandate de pe acest site de catre romani poate fi efectuata prin urmatoarele metode:

1. PayPal, cea mai utilizata si recomandata metoda de plata

2. Card de debit sau credit emis de orice banca din Romania sau strainatate care permite plata pe internet.

Livrarea coletelor expediate de Banggood se poate alege dintre urmatoarele metode de expediere:

1. Airmail and Register Airmail - transportul este GRATUIT pana in Romania si dureaza intre 7 si 25 zile lucratoare pana coletul ajunge in tara la noi, la oficiul postal cu birou vamal din localitatea destinatarului.

2. EMS metoda de livrare mai rapida, intre 7 si 15 zile lucratoare pana ajunge la noi in tara.

3. Expedited Shipping: cea mai rapida metoda de a ajunge un pachet pana la noi in tara, pachetul soseste prin curier international (de obicei prin DHL) si dureaza intre 5 si 8 zile lucratoare. Vama este efectuata la sediul de logitica al firmei de curierat.

4. Pentru produsele comandate din depozitul europeal al Banggood durata pana coletul ajunge la destinatar in Romania este estimata intre 7 si 10 zile lucratoare.

 

Cum se foloseste un cupon Banggood de discount?

Daca ai ales de pe site-ul nostru un cupon de discount pentru acest magazin, trebuie urmati acesti pasi pentru a beneficia de reducere:

1. De indata ce produsele dorite sunt puse in cosul de cumparaturi trebuie dat click in dreapta sus pe Cart.

2. In pagina cosului de cumparaturi ( Your Shopping Cart ) in drepata produselor comandate, sub locul unde scrie tara unde sa fie livrate produsele ( ROMANIA ) este o casuta unde scrie Coupon code.

3. In casuta unde scrie Coupon code se trece codul voucher Banggood de discount copiat de la noi de pe site pe care doresti sa il utilizezi acum si se da click apoi pe Apply pentru a se activa imediat reducerea.

4. Se alege apoi metoda de plata (PayPal sau Credit or Debit Card) si apoi se da click pe Check out pentru a se finaliza comanda cu succes.

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
7 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare