Cupoane de reducere BLACKSTAR WEAR

BlackStar-Wear.com este un magazin fashion din... Rusia! Probabil singurul site rusesc cu haine care livreaza international, GRATUIT in Romania la comenzi ce depasesc 149 USD, BLACKSTAR WEAR se remarca prin calitatea excelenta a produselor vandute si a faptului ca permite folosirea unui cod de reducere care iti poate aduce chiar si 50% discount la fiecare cumparatura efectuata. Chiar daca preturile nu sunt printre cele mai mici, originalitea produselor il face tot mai atractiv pe plan european.

BLACKSTAR WEAR
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon7% discount la toate produsele BlackStar Wear30 Noiembrie

Plata produselor comandate online de pe BlackStar-Wear.com se face de catre romani prin:

1. Plastic Card (asa se numele la ei pe site metoda prin care platesti online cu card VISA sau MasterCard) si daca alegi aceasta variata ai reducere 5%.

2. PayPal: varianta cea mai simpla, rapida si recomandata, se plateste pretul intreg.

3. Webmoney, metoda de plata ruseasca pe care o folosesc tot mai des si romanii pentru a primi bani international de pe diverse site-uri de jocuri sau afiliere, daca folosesti aceasta metoda ai reducere 5%

Livrarea produselor comandate din acest magazin se face prin:

* Express delivery: pachetul soseste in Romania prin curier in aproximativ 5 zile lucratoare si costa 25 USD la comenzi mai mici de 149 USD sau este GRATUIT la comenzi mai mari de 149 USD.

 

Cum se foloseste un cupon BLACKSTAR WEAR?

Daca vrei sa utilizezi un voucher de reducere luat de la noi de pe site pentru BlackStar-Wear.com trebuie sa urmezi acesti pasi:

1. Se pun produsele in cosul de cumparaturi si apoi se vizualizeaza cosul de cumparaturi (in dreapta sus simbolul de cos de cumparaturi).

2. In cosul de cumparaturi se completeaza adresa de livrare, se aleg metodele de livrare si plata, iar in partea dreapa a paginii, sub lista cu produsele comandate scrie Promo Code.

3. Se da click pe casuta unde scrie Promo Code si se poate scrie cuponul de reducere luat de la noi de pe site si apare butonul de Apply care trebuie apasat pentru a se aplica discountul aferent voucherului folosit.

4. Daca esti multumit cu reducerea aplicata se poate finaliza comanda prin click pe Submit order.

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
1 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare