Cupoane de reducere Booking.com

Booking.com este similar pentru majoritatea romanilor cu "rezervarea pe internet" si acest lucru se datoreaza preturilor mici, usurintei cu care se poate face o rezervare si mai ales ofertei mari de unitati de cazare. Acest site de rezervari online (hoteluri, pensiuni, resorturi, apartamente in regim hotelier si vile) este cel mai mare din lume si include peste 1 milion de unitati de cazare. Mai jos aveti o lista cu cele mai recente oferte, promotii si vouchere Booking.com

Booking.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionPana la 50% reducere la cazare pentru membrii inregistrati31 Ianuarie
Coupon10% reducere la efectuarea unei rezervari prin Booking.com31 Decembrie

Rezervarea cazarii prin Booking.com necesita de cele mai multe ori (dar nu intotdeauna!) card de credit sau debit. Rareori suma de bani aferenta rezervarii se plateste "pe loc", de cele mai multe ori ea fiind blocata pe card pana cand turistul ajunge la hotel si doar atunci se plateste efectiv intreaga suma.

Atunci cand rezervati o cazare prin Booking.com trebuie sa fiti atenti in pagina de rezervare sa bifati ca dori mesele (in cazul in care aveti masa inclusa) si sa fiti atenti la politica re renuntare. Spre exemplu, la cele mai ieftine variante de camere de la acelasi hotel, pretul cel mai mic nu permite anularea rezervarii, pe cand cele cu pret putin mai mare permit anularea rezervarii pana cu cateva zile inainte de check in.

Se poate face rezervare pe Booking.com fara card de credit sau debit? DA, se poate face la anumite hoteluri, pensiuni si apartamente, dar in general unitatile de cazare care nu cer card bancar sunt foarte foarte putine.

 

Cum se foloseste un voucher pentru Booking.com ?

Deocamdata Booking.com nu are casuta speciala pentru rezervarile efectuate din Romania insa pentru a beneficia de cele mai noi oferte si promotii care pot fi mult mai mari decat valoarea unui voucher cadou trebuie sa faci urmatorii pasi inainte de evectuarea unei rezervari online:

1. Viziteaza una din ofertele de pe site-ul nostru de la Booking.com

2. Fa-ti cont pe Booking.com (click in dreapta sus pe Register) sau, daca ai deja cont pe el, atunci click pe Sign In pentru ati face unul.

3. Dupa ce ai intrat in cond asigura-te ca ai bifata optiunea de a primi Newsletter. 

4. Verifica preturile in localitatea sau statiunea unde vrei sa mergi si la unitatile de cazare (hotel, vila, pensiune, apartament, etc) care iti plac si unde vrei sa te cazezi dar mai asteapta cateva ore pana sa faci rezervarea online.

5. Dupa cateva ore, vei primi prin email de la Booking.com in care iti sunt prezentate cele mai bune oferte, si, de cele mai multe ori, perturile sunt mult mai bune decat cele vizualizate de tine in urma cu cateva ore sau zile!

Ultima actualizare: Astazi
21 Iulie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare