Cupoane de reducere otel.com

Otel.com este un sistem de rezervari online cu peste 250 mii de unitati de cazare (hotel, pensiune, apartament in regim hotelier, motel, vila, etc) care are pretul cel mai mic datorita faptului ca se poate folosi la fiecare rezervare online cate un cod de reducere. In medie, un voucher pentru otel iti ofera 6% discount suplimentar fata de preturile afisate deja in urma cautarii unitati de cazare. Preturile pe site sunt afisate in EURO, dar se poate alege si sa fie afisate in LEI sau oricare alta moneda renumita.

Otel.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon7% discount la toate hotelurile de pe Otel.com14 Februarie
CouponReducere 7% la rezervarea online efectuata prin Otel.com28 Februarie

Plata unei rezervari efectuate pe Otel.com se poate face astfel:

1. Online, in momentul rezervarii, prin card de credit sau debit, VISA, MasterCard sau American Express 

2. Direct la hotel cand ajungeti, caz in care este posibil ca pretul sa fie ceva mai mare si daca alegeti aceasta varianta trebuie sa bifati casuta "Pay at hotel" inainte de a finaliza rezervarea.

In ambele variante de plata, in cateva minute de la efectuarea rezervarii, veti primi prin email detalii despre rezervarea efectuata si confirmarea ei. Este util sa printati acest email si sa il prezentati la hotel atunci cand ajungeti.

 

Cum se foloseste un voucher otel.com de reducere?

Pentru a folosi un cupon Otel ales de la noi de pe site este nevoie sa urmati acesti pasi:

1. Efectuati cautarea in functie de destinatia aleasa, numarul de persoane si perioda in care doriti cazarea.

2. Alegeti hotelul (sau alta unitate de cazare) la care doriti sa stati. Preturile afisate sunt pentru o noapte de cazare.

3.  Dupa ce ati ales hotelul, sub pozele cu el, aveti posibilitatea de a selecta unele optiuni de masa, de anulare a rezervarii sau sa platiti doar la hotel si nu in momentul rezervarii apoi apare optiunea de a alege tipul de camera dorit.

4. Dupa ce aui fost alese toate optiunile preferate trebuie dat click pe BOOK NOW pentru ajunge la pagina unde trebuie trecute Numele, adresa de email si telefonul mobil pentru persoana care face rezervarea si datele de plata (numarul de card, numele scris pe card, data de expirare a cardului si codul CVV2).

5. Dupa ce sunt trecute date de pe card, in partea dreapa a site-ului sub textul Reservation Price este scris, cu litere mici, I have a promo code.

6. Dati click pe textul I have a promo code pentru a se deschide casuta unde trebuie sa treceti codul voucher ales de la noi de pe site apoi trebuie dat click pe SUBMIT pentru a se activa imediat reducere aferenta acestui cupon Otel.com

7. Pentru a finaliza rezervarea, cu reducerea oferita de acest cod promotional, trebuie sa dati cick pe COMPLETE RESERVATION dupa ce in prealabil atii bifat ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului Otel.com

Ultima actualizare: Astazi
21 Iulie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare