Cupoane de reducere VEL TRAVEL

Veltravel.ro este o companie romaneasca de turism, cu actionari din strainatate care asigura accesul direct l baza de date mondiala de cazare (500.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente, atat cu plecare din Romania, dar si din oricare alta locatie din lume, tururi de oras si rent-a-car. Compania ofera de asemenea cea mai complete aplicatie care permite clientului sa reserve o vacanta (pachet touristic, circuit sau charter) online, dar sa o si plateasca direct pe internet. Veltravel.ro ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru pachetele si serviciile sale, prin intermediul unui cupon de reducere. 

VELTRAVEL.ro
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Promotion9 destinatii de CityBreak la sub 99 euro!28 Februarie
PromotionPrimesti pana la 4% reducere sub forma de cupon de discount31 August
Promotion10€ sub forma de cupon Veltravel de reducere25 Iulie
PromotionVoucher cadou Veltravel de ziua ta31 Iulie

Compania opereaza oferte pe toata suprafata globului, pe continente precum Africa si Oceanul Indian, Australia, Noua Zeelanda si Pacificul de Sud, America de Nord, Caraibe, America de Sud, Europa, Antarctica, Mexic si America Centrala, in tari precum Albania, Anguilla, Aruba, Bahrain, Algeria, Antigua, Barbuda, Australia, Bangladesh, American Samoa, Arabia Saudita, Austria, Barbados, Andorra, Argentina, Azerbaijan, Belarus, Angola, Armenia, Bahamas, Belgia, Bolivia, Brazilia, Botswana, Bosnia si Hertegovina, Belize, Benin, Danemarca, Olanda, Brunei, Canada, Coasta de Fildes, Elvetia, Italia, Spania, Portugalia, Germania, Columbia, Costa Rica, Estonia, Egipt, Etiopia, Ecuador, china, Croatia, Chile, Filipine, Finlanda, Franta, Olanda si multe altele. 

Agentia este specializata in pachete de o saptamana catre sute de destinatii, care cuprind avion si cazare, adesea si micul dejun inclus. Pe langa aceste pachete standard, se numara si city break-urile, din ce in ce mai cerute, cu cate 3 nopti de cazare si zbor inclus, perfecte pentru a vizita cele mai importante orase ale lumii. 

De departe cel mai mare avantaj pe care agentia de tursim Veltravel.ro il ofera este tabelul plasat in cadrul paginii principale a site-ului, care va ofera sansa de a va introduce datele necesare ce va vor ajuta sa va planificati in detaliu vacanta, in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra. Aici puteti introduce detalii precum locul de plecare, locul de sosire, data de plecare si de intoarcere, numarul de camera, numarul de nopti pe care doriti sa le petreceti, numarul si tipul persoanelor, adulti sau copii, necesitatea unui transfer de la aeroport sau a inchirierii unei masini sau pachete de tipul avion+cazare. 

Pentru a va asigura ca serviciile oferite sunt sigure si prezentate corect, puteti accesa oricand pagina de recenzii hoteliere si de servicii oferita de TripAdvisor, unde mii de persoane care au beneficiat de aceleasi optiuni isi spun parerea in legatura cu experienta pe care au avut-o, pentru a va indruma pe dumneavoastra. 
Sistemul de plata este complet securizat, plata serviciilor facandu-se catre banci din Romania, prin servicii precum PayU, McAfee, Thawte si altele. Platile se pot realiza online la selectarea pachetelor de servicii dorite, sau prin POS, cu carduri de credit sau de debit, emise sub siglele Bancpost, American Express, MasterCard, Visa, Credit Europe Bank. 

Un alt beneficiu pe care agentia de turism il pune la dispozitia clientilor sai este un program destinat sa sustina ideea ca aici veti gasi cele mai bune oferte. In caz contrar, daca faceti o rezervare si apoi gasiti un pret mai bun pe internet, veti primi inapoi diferenta. 

Alaturi de cuponul de reducere oferit de agentie, puteti avea si alte oportunitati prin inscrierea in programul de fidelitate Star Veltravel, care este comunitatea clientilor si prietenilor Veltravel. Aici puteti beneficia de avantaje precum Star Beneficii, prin care primiti garantat 10 euro in contul dumneavoastra la inregistrare, pe care ii poti folosi la prima rezervare, puteti primi inapoi pana la 4% din valoare rezervarilor, aveti acces la Reduceri Star, oferte special destinate doar membrilor Star Veltravel, primiti vouchere cadou de ziua dumneavoastra sau cu alte ocazii sau booking si invoice text. 

 

 

Ultima actualizare: Astazi
18 Mai 2024
5 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare