Cupoane de reducere Emirates.com

Emirates este una dintre cele mai mari si selecte companii aeriene din lume care zboara in peste 160 orase din peste 80 tari diferite. Hub-ul principal este in Dubai, oras unde are peste 3600 zboruri saptamanal. Preturile sunt competitive si chiar se poate obtine si un discount suplimentar daca se foloseste un cod de reducere. In plus, pentru toti pasagerii se pot rezerva online pe site-ul celor de la Emirates cazare si masini in orasele de destinatie cu pana la 25% discount.

Emirates.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
CouponReducere de pana la 100$ la rezervarea unui bilet de avion31 Martie

Plata online a unui bilet de avion cumparat de pe site-ul Emirates.com se poate face astfel:

1. Card de debit sau credit: se accepta orice card bancar VISA, MasterCard sau American Express emis de orice banca din Romania sau din strainatate. Aceasta este cea mai simpla metoda de plata si se primeste, prin email, confirmarea si emiterea biletului de avion imediat.

2. Transfer bancar local: banii se transfera sau se pot depune direct pe cont, echivaletul in LEI, la ghiseul Raiffeisen Bank Romania in contul unei firme de plati, Global Collect BV. In acest caz plata trebuie facuta in maxim 48 ore de la efectuarea rezervarii si biletul se confirma si se primeste prin email in maxim 6 zile de la efectuarea platii.

 

 

Cum se aplica un voucher Emirates ?

Daca ai ales de la noi de pe site un cod de discount Emirates.com si vrei sa il aplici la cumpararea unui bilet de avion, iata un ghid simplu de utilizare:

1. Se efectueaza cautarea biletului de avion, acolo unde scrie "Book a flight" si se aleg datele la care doresti sa efectuezi calatoria.

2. Completezi datele pasagerilor si alegi locurile din avion disponibile.

3. In pagina urmatoare, unde scrie Log in to access your saved cards, save a card to your account or pay for flights with Cash+Miles dai click pe Log in to Emirates Skywards and Business Rewards unde trebuie sa te inregistrezi cu adreta ta de email si o parola. 

4. Odata logat in contul tau online pe Emirates.com apare casuta unde poti pune voucherul de discount sau completa cu punctele "Miles".

5. De indata ce reducerea aferenta punctelor "Miles" sau a cuponului de discount se poate selecta metoda de plata si finaliza emiterea biletului de avion catre destinatia aleasa.

Ultima actualizare: Astazi
21 Aprilie 2024
1 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare