Cupoane de reducere Chicnico.com

Chicnico este un magazin fashion pentru femei cu produse de calitate la pret foarte bun. Chiar daca numarul produselor nu este foarte mare, design-ul unic si pretul excelent (mai ales daca se foloseste un cod de reducere) il face sa ajunga rapid in clasamentul magazinelor internationale preferate de romance. Orice comanda efectuata pe acest site iti aduce si puncte cadou (Points & Rewards) care pot fi transformate rapid in voucher de reducere. Simpla inregistrare pe site iti aduce 199 puncte cadou.

Chicnico.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon11$ reducere cu acest voucher la comenzi peste 100$31 Mai
CouponDiscount 12% la toate bijuteriile ChicNico31 Mai

Plata produselor comandate de pe acest site se face doar prin PayPal (cu creditul existent sau prin card bancar Visa sau MasterCard atasat contului de PayPal).

Livrarea produselor comadate de pe Chicnico.com se face catre Romania doar prin curier DHL (ajunge intr-un termen cuprins intre 5 si 8 zile lucratoare) si costa doar 15 USD coletul, indiferent de numarul de produse comandate.

 

 

Cum se foloseste un cupon Chicnico ?

Daca ai ales de la noi de pe site un voucher de discount Chicnico.com si vrei sa stii cum sa il folosesti iata un ghid simplu de utilizare:

1. Se adauga produsele in cosul de cumparaturi si se vizualizeaza cosul de cumparaturi (click in dreapta sus unde scrie CART)

2. In cosul de cumparaturi, daca ai ales deja toate produsele pe care vrei sa le cumperi, trebuie sa dai click pe CHECK OUT.

3. Se completeaza adresa de livrare a produselor.

4. Dupa selectarea adrese de livrare se alege metoda de plata (pentru Romania este posibila doar livrarea prin curier DHL la un cost de 15 USD) apoi in dreapta produselor sub lista cu produsele comandate scrie Ghift card or discount code in casuta in care trebuie trecuit voucherul Chicnico.

5. Dupa ce scrii codul de discount in casuta aferenta trebuie apasat pe Apply pentru a se aplica imediat reducerea data de voucher.

6. Pentru plata si finalizarea comenzii trebuie dat click pe Continue to payment method (momentan este posibil doar prin PayPal sau prin card bancar atasat contului de PayPal: Visa, MasterCard, American Express sau Discover).

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare