Cupoane de reducere CNDirect.com

Haine, electronice, jucarii, posete, incaltaminte, accesorii auto, ceasuri si bijuterii sunt doar cateva dintre categoriile de produse CNDirect la care folosirea unui cod de reducere este permisa si chiar recomandata pentru un pret competitiv. Zilnic au loc pe site reduceri de pret, chiar si de 65%, care impreuna cu transportul gratuit pana in Romania si varietatea mare de produse il fac sa fie unul dintre cele mai accesate site-uri de catre romanii care cauta un raport bun pret calitate.

CNDirect.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionOferta BIG SALE de la CNDirect: pana la 65% reducere31 Martie

Plata produselor cumparate din CNDirect se poate face prin urmatoarele metode:

1. PayPal: metoda de plata agreata si preferata atat de catre acest site cat si de cumparatorii online din intreaga lume.

2. Card de debit sau credit, VISA, MasterCard sau American Express, emis de orice banca romaneasca sau straina.

3. Transfer bancar: trebuie efectuat un transfer de bani din Romania in Hong Kong catre firma HONGKONG LINEMART LIMITED cu contul bancar deschis la banca HSBC Hong Kong. Acesta metoda este recomandata la sume mai mari de bani deoarece comisionul de trimitere a banilor din Romania in Hong Kong este destul de mare (in jur de 20 - 30 USD).

Expedierea produselor din magazinul online CNDirect.com in Romania se face, la alegere, prin urmatoarele metode:

1. Standard Shipping: metoda prin care pachetul cu produse de la CNDirect soseste in tara noastra prin Posta Romana, intr-un termen estimativ cuprins intre 19 si 35 zile.

2. Expedited Shipping: pachetul soseste pana la tine acasa intr-un termen estimat la 3 pana la 7 zile, prin una din firmele de curierat: DHL, FedEx sau UPS.

3. EMS: serviciu de posta rapida, pachetul face pana in Romania intre 10 si 25 zile.

 

Cum se poate utiliza un cupon de discount CNDirect?

Pentru a folosi un voucher CNDirect.com luat de la noi de pe site, sau din alta parte, trebuie sa urmezi aceste etape:

1. Dupa ce produsele sunt puse in cosul de cumparaturi se da click in dreapta sus pe simbolul cosului de cumparaturi ( Cart ).

2. Odata vizualizata inca odata lista cu produse alese din cosul de cumparaturi se da click pe Proceed to Checkout.

3. Daca ai deja cont pe site este recomandat sa te loghezi cu user si parola, daca inca nu ai iti poti face unul (click pe Register) sau poti finaliza comanda fara cont pe site (click pe Guest),

4. In etapa urmatoare se alege metoda de livrare, apoi trebuie aleasa metoda de plata si sub lista de produse comandate apare botonul de SAVE unde este afisata suma de bani economisita prin folosirea unui cod CNDirect sau a unei promotii.

5. Pentru a finaliza comanda si a plati trebuie dat click Place Your Order.

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
1 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare