Cupoane de reducere DEZZAL.com

DEZZAL este un magazin fashion cu produse de la peste 350 designeri cunoscuti mai ales in Asia, cum ar fi BLUEOXY, LUSHIJIAO, EAVNOS, BORME, CYS si OSERJEP si al caror raport pret calitate este foarte bun. Este acceptat pe acest site folosirea unul cod de reducere pentru fiecare comanda si, un lucru foarte bun pentru romance, transportul pana in Romania este gratuit daca comanda efectuata depaseste 59 USD.

 

DEZZAL.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon15% reducere la colectia lunii Ianuarie de la DEZZAL31 Ianuarie

Plata produselor comandate online de pe DEZZAL.com din Romania se poate face astfel:

1. PayPal. Acest site este aprobat de PayPal si se poate plati atat cu credit existent in contul de PayPal, cat si cu card bancar atasat unui cont de PayPal.

2. Card de debit sau credit, plata se efectueaza direct pe site, si sunt acceptate toate cardurile cunoscute si emise de bancile din Romania: VISA, MasterCard si American Express.

3. Transfer bancar international, metoda recomandata si acceptata la sume ce depasesc 500 USD.

Expedierea produselor DEZZAL catre Romania poate fi facuta prin aceste metode de livrare:

1. Standard Shipping, pachetul ajunge in tara intr-un interval cuprins intre 5 si 10 zile lucratoare, prin Posta, si este GRATUIT daca comanda are valoare mai mare de doar 59 USD. Pentru comenzi mai mici de 59 USD transportul prin aceasta metoda pana in Romania costa doar 4,99 USD.

2. Express Shipping: coletul ajunge in tara noastra intr-un interval cuprins intre 3 si 5 zile lucratoare, prin curier international renumit si costa doar 4,99 USD pentru comenzi mai mari de 59$. Pentru comenzi a caror valoare este sub 59 USD, transportul prin aceasta metoda costa 7,99 USD.

 

Cum se poate aplica un cupon DEZZAL ?

Daca ai un voucher DEZZAL.com sau ai ales unul de la noi de pe site si vrei sa il folosesti pentru a beneficia de reducere, iata un ghid complet de utilizare a unui cod:

1. Produsele se pun in cosul de cumparaturi apoi se da click in dreapta sus pe simbolul de sacosa (Bag) pentru a vizualiza continutul lui.

2. In pagina cosului de cumparaturi SHOPPING BAG, in dreapta listei cu produsele alese, scrie PROMOTION CODE si sub acest text este casuta in catre trebuie scris codul voucher DEZZAL.

3. In casuta respectiva, in locul textului Click here to check coupon codes, se trece codul de reducere DEZZAL care a fost copiat de la noi de pe site si apoi se da click pe Apply pentru a se aplica reducerea.

4. Se finalizeaza comanda prin click pe PROCEED TO CHECKOUT (daca doriti sa platiti prin card bancar sau transfer bancar) sau Check out with PayPal (daca doriti sa platiti cu contul de PayPal).

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
1 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare