Cupoane de reducere EricDress.com

EricDress este un magazin online cunoscut in Romania mai ales pentru ca vinde rochii de mireasa, rochii cu care se poate merge la nunta, accesorii pentru nunta dar si pentru haine care se poarta la diverse ocazii, haine pentru barbati, incaltaminte si diverse alte accesorii. La fiecare comanda de pe Eric Dress recomandam a se folosi un cod de discount dintre cele de mai jos pentru a avea reducere la intreaga comanda online efectuata din Romania.

EricDress.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon14% discount la toate produsele + reduceri pana la 90%28 Februarie
CouponDiscount 10% la comenzi mai mari de 119 USD31 Martie

Plata produselor comandate de catre romani pe EricDress se poate face prin urmatoarele metode:

1. PayPal - metoda preferata atat de catre site cat si de catre utilizatorii din Romania, este utila si daca ai deja credit in PayPal si daca ai card bancar atasat contului de PayPal

2. Card de credit sau debit: merg toate cardurile emise de bancile romanesti si straine, Visa, Mastercard si American Express

Livrarea produselor de catre magazinul Eric Dress in Romania se face prin urmatoarele metode de expediere:

1. Expedited shipping este metoda cea mai rapida de a ajunge coletul de la EricDress.com in Romania. Pretul aferent transportului prin Curier DHL, TNT, FedEx sau UPS este suportat in proportie de 50% de catre site. Timpul de livrare este estimat la 2 pana la 5 zile lucratoare pana la noi in tara.

2. Standard shipping este metoda care dureaza mai mult (intre 4 si 8 zile lucratoare pana ajunge in Romania) si coletul poate ajunge prin Posta Romana sau curier. In general, alegand aceasta metoda coletul este trimis prin serviciul EMS.

 

Cum se adauga un cod de reducere pentru EricDress.com ?

Pentru a putea folosi un voucher de reducere EricDress trebuie urmati pasii:

1. Se pune produsul (sau produsele, in cazul in care sunt mai multe) in cosul de cumparaturi

2. Se merge in dreapta sus acolo unde este simbolul de cos de cumparaturi ( SHOPCART ) si se da click pe el. 

3. In pagina cu cosul de cumparaturi, sub toate produsele comandate este un chenar in care scrie Have a Coupon Code? Enter code (if applicable) then click "Apply" : si in dreptul cuvantului Code: este o casuta in care scrie Enter your coupon here unde trebuie scris voucherul  de reducere luat de la noi de pe site si apoi apasat butonul Apply.

4. Reducerea este aplicata instant si se vede pretul total la Grand Total care include discount-ul aferent cuponului EricDress.

5. Daca esti multumita de pretul produselor si al discount-ului atunci puteti finaliza comanda apasand pe butoanele Check out with PayPal (daca vreti sa platiti prin PayPal) sau Proceed to Pay (daca vreti sa platiti prin alta metoda de plata cum este cardul bancar).

 

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare