Cupoane de reducere focalprice.com

FocalPrice este un magazin in principal cu electronice, tablete, componente PC, telefoane mobile si accesori pentru ele care s-a extins mai mult si oferta si bijuterii, ceasuri, produse de infrumusetare, accesorii pentru practicarea sporturilor, produse pentru casa si gradina si jucarii. Este "focusat" pe pretul cat mai mic, motiv care recomanda si permite folosirea unui cod de reducere la orice comanda, si oferta transport gratuit al produselor pana in Romania, indiferent de produsele cumparate.

focalprice.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon12$ reducere la orice comanda care depaseste 100$31 Mai

Plata produselor din magazinul online focalprice de catre romani se poate face deocamdata doar prin PayPal, atat cu credit existent in contul de PayPal daca este cazul sau prin card bancar (VISA, MasterCard, Amercan Express sau Discover) atasat contului de PayPal. 

Livrarea in Romania a produselor comandate de pe acest site se poate alege a se face prin aceste metode:

1. Standard Shipping with Tracking Number(Airmail) este metoda de plata prin cale coletul soseste in tara prin curier intr-un interval cuprins intre 2 si 3 saptamani. Pachetul ajunge la oficiul postal care are vama din localitatea ta. Acesta metoda de livrare este gratuita.

2. Express Shipping with Tracking Number: coletul ajunge prin firma de curierat (DHL, UPS, TNT, FexEx), in apoximativ 1 saptamana si costa in jur de 15 USD pentru un telefon mobil.

 

Cum se adauga un voucher FocalPrice de reducere?

Daca ai un cupon focalprice.com copiat de la noi de pe site, pe care vrei sa il folosesti astazi, iata un simplu ghid de utilizare:

1. Produsele alese se pun in cosul de cumparaturi si apoi se da click in partea dreapta a site-ului, sus, unde scrie Cart.

2. Se vizualizaza cosul de cumparaturi si sub lista cu produse comandate scrie Apply Coupon Code.

3. Se scrie in acesta casuta unul din codurile de reducere focalprice copiat de la noi de pe site si se da apoi click pe Apply Coupon.

4. Odata aplicata reducerea aferenta acestui cupon se poate finaliza comanda prin click pe Check out with PayPal sau pe Proceed to Checkout.

Ultima actualizare: Astazi
21 Iulie 2024
1 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare