Cupoane de reducere GAMISS.com

GAMISS este un depozit & magazin online cu produse fashion pentru femei, barbati si copii, cum ar fi: haine, bijuterii, produse de ingrijire a parului, ceasuri, produse de infrumusetare, posete, genti si chiar si articole pentru casa si gradina. Preturile mici sunt chiar si mai mici cand se foloseste un cod de reducere din lista publicata de noi mai jos. Produsele sunt livrare in Romania gratuit prin Posta Romana sau prin curier, contra cost, daca doriti sa primiti coletul acasa, in maxim 7 zile lucratoare.

GAMISS.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon6% discount pentru toate produsele. Transport gratuit oriunde in lume!13 Iulie
Coupon10% discount la costumele de baie GAMISS13 Iulie
Coupon 8% discount la pantofii pentru femei13 Iulie
CouponDiscount 9% la articolele pentru copii cumparate pe website-ul Gamiss.com13 Iulie

Plata pentru produsele comandate online de pe GAMISS.com se poate face prin aceste metode:

1. PayPal - se poate platit atat cu creditul existent in contul de PayPal cat si cu card bancar atasat contului de PayPal. Aceasta este cea mai simpla si recomandata metoda de plata pentru orice magazin online.

2. Card de credit sau debit - sunt acceptate toate cardurile bancare emise de bancile de romanesti sau staine, VISA, MasterCard sau American Express.

Livrarea produselor care au fost comandate si platite de pe GAMISS se face astfel:

1. Flat Rate Shipping este metoda de expediere gratuita, coletul ajunge in tara prin Posta Romana intr-un interval cuprins intre 15 si 35 zile lucratoare.

2. Standard Shipping este metoda prin care pachetul ajunge la noi in tara ceva mai rapid, intre 7 si 15 zile lucratoare.

3. Expedited Shipping - prin aceasta metoda coletul tau ajunge direct la tine acasa intr-un interval cuprins intre 3 si 7 zile lucratoare. Este cea mai rapida si recomandata metoda de livrare pentru pachetele comandate de pe acest magazin online.

 

Cum se foloseste un voucher GAMISS de reducere?

In cazul in care ai ales un cupon GAMISS.com si vrei sa il folosesti pentru a obtine reducerea aferenta lui atunci trebuie sa urmezi aceste etape:

1. Se pun produsele dorite in cosul de cumparaturi apoi se intra in pagina cosului de cumparaturi (click pe simbolul de sacosa de cumparaturi).

2. Sub lista cu produsele alese trebuie sa alegeti metoda de livrare apoi in partea dreapta metodei de livrare scrie Promotion Code: si este casuta in care trebuie scris codul GAMISS de reducere.

3. Odata scris codul de reducere in casuta aferenta trebuie dat click pe Apply pentru a se activa reducerea si, pentru a finaliza comanda, trebuie dat click pe Check out with PayPal sau click pe PROCEED TO CHECKOUT (pentru a se plati cu card bancar VISA sau MasterCard).

Ultima actualizare: Astazi
18 Mai 2024
9 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare