Cupoane de reducere Modlily.com

Renumit pentru reducerile periodice care ajung des pana la 75%, Modlily este un magazin fashion din asia care are livrare gratuita pana in Romania si foarte multe modele din categoriile rochii, bluze, tricouri, costume de baie, fuste si lenjerie, toate acestea in exclusivitate pentru femei. Un cod de reducere de mai jos iti face preturi si mai bun astfel incat atunci cand vrei sa iti cumperi ceva online pentru tine, sau pentru cineva drag tie, iti recomandam acest magazin de moda.

Modlily.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
CouponDiscount 10 $ pentru comenzi de peste $ 8931 Martie
Coupon$ 6 OFF pentru toate comenzile Modlily de peste $ 4931 Martie
Coupon18% discount la toate produsele Modlily28 Februarie

Plata online pe Modlily se face, de catre romance, astfel:

1. Card bancar emis de orice banca din Romania sau strainainte, se accepta cardurile VISA, MasterCard sau American Express.

2. PayPal - metoda de plata care deja nu mai are nevoie de nici o explicatie deoarece a devenit cea mai populara metoda in intreaga lume.

3. Western Union, caz in care trebuie sa trimiteti la site numele si adresa expeditorului, suma exacta livrata precum si codul din 10 cifre MTCN.

4. Transfer bancar international catre o banca din Hong Kong, caz in care plata ajunge in 2 sau 3 zile lucratoare de la trimiterea lor. Comisionul de trimitere a banilor prin transfer bancar din Romania in Hong Kong este de aproximativ 20 dolari americani.

Livrarea produselor de pe magazinul Modlily.com catre Romania se poate alege a fi facuta prin urmatoarele 3 metode:

1. Flat Rate Shipping: pentru orice valoare a produselor comandate aceasta metoda este gratuita si dureaza intre 15 si 28 zile. Comanda ajunge prin Posta Romana, la oficiul postal cu birou vamal din orasul tau (sau cel mai apropiat oras de localitatea ta).

2. Standard Shipping: prin alegerea acestei metode pachetul ajunge la noi in tara intr-un interval cuprins intre 5 si 10 zile.

3. Expedited Shipping este cea mai rapida posibilitate de a primi coletul de la Modlily, prin curier DHL, UPS sau FedEx, si ajunge in termen de 3 pana la 8 zile.

 

Cum se foloseste un voucher Modlily de reducere ?

Alegerea unui cupon Modlily de discount presupune sa stii sa il si utilizezi. In cazul in care vrei sa stii cum se foloseste un astfel de voucher, iata mai jos care sunt etapele ce trebuie urmate:

1. Produsele trebuie puse in cosul de cumparaturi si apoi dat click in dreapta sus pe Cart.

2. Odata ce ati ajuns in cosul de cumparaturi, Shopping Cart, alegeti tara unde sa fie livrate produsele apoi dati click pe PROCEED TO CHECKOUT. 

3. In pagina urmatoare trebuie sa va logati cu contul Modlily ce deja il aveti sau sa va inregistrati cu un cont nou (aveti nevoie sa scrieti adresa de email si sa va alegeti o parola).

4. Dupa inregistrarea unui cont nou sau logarea in cel existent trebuie sa completati adresa de livrare a produselor si apoi sa dati click pe SHIP TO THIS ADDRESS.

5. In etapa urmatoare, sub adresa de livrare, aletegi metoda de expediere (gratuita prin curier - costa aproximativ 30 USD) , apoi metoda de plata, si sub lista cu produse comandate este o casuta in fata careia scrie Coupon Code:

6. Se trece in aceasta casuta codul voucher Modlily ales de la noi de pe site si apoi trebuie dat click pe butonul VERIFY pentru a se aplica reducerea.

7. Pentru a finaliza comanda si a plati produsele trebuie dat click pe Continue Checkout.

 

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
3 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare