Cupoane de reducere Nastydress.com

Nastydress este, dupa cum ii spune si numele, magazin fashion cu haine, incaltaminte, bijuterii si articole de imbracaminte "very sexy" (rochii, costume de baie, bloze, lenjerie intima, pijamale, diverse costumatii sexy, costumatii pentru dans, etc). Toate aceste produse sunt livrate GRATUIT in Romania si folosirea unui cod voucher este permisa pentru toate produsele, inclusiv cele care sunt in alte promotii.

Nastydress.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon10% discount pentru costume de baie31 Octombrie
Coupon10% reducere la tot site-ul folosind acest cupon de discount29 Martie
Coupon12% reducere la toate comenzile + transport gratuit31 Martie

Plata produselor comandate din magazinul NastyDress se poate face prin oricare din cele 3 metode de plata de mai jos:

1. Card de credit sau debit: sunt acceptate toate cardurile emise de bancile romanesti si internationale cu exceptia celor pe care scrie VALID ONLY IN ROMANIA.

2. PayPal este o metoda de plata tot mai folosita de romani in comertul online, se poate plati atat cu creditul deja existent in PayPal cat si orice card bancar atasat contului de PayPal.

3. Transfer bancar (Wire Tranfer) este acceptat doar pentru comenzile a caror valoare deopaseste suma de 1500 USD deoarece comisioanele de trimitere a banilor din Romania in Hong Kong este destul de mare si dureaza 2 pana la 4 zile lucratoare.

Expedierea produselor comandate de pe NastyDress se poate face prin oricare dintre cele 3 variante de mai jos:

1. Flat Rate Shipping este GRATUIT pana in Romania, coletul soseste in aproximativ 15 - 35 zile de la expediere si soseste prin Posta Romana la oficiul postal din localitate care are si birou vamal.

2. Standard Shipping soseste in aproximativ 5 pana la 8 zile , tot prin Posta Romana sau prin serviciu de curierat rapid

3. Expedited Shipping - coletul soseste doar prin firmele de curierat DHL sau UPS in aproximativ 3 - 7 zile iar vama este efectuata la sediul firmei de curierat din Romania.

 

Cum se adauga in voucher de reducere pentru Nastydress ?

Pentru a folosit un cod de reducere pentru acest magazin fashion trebuie urmati acesti pasi de catre cumparatori:

1. Produsele trebuie puse in cosul de cumparaturi apoi trebuie dat click in dreapta sus unde este simbolul aferent (arata ca o plasa de cumparaturi)

2. Odata ajuns si vizionat cosul de cumparaturi (Shopping Bag) in dreapta listei cu produsele comandate scrie SHOPPING SUMMARY si sub acest text scrie ? Promotion Code: unde, sub el, este casuta unde trebuie pus cuponul de reducere in locul textului input coupon code here: apoi trebuie apasat butonul de Apply.

3. Odata apasat butonul de Apply este afisata reducerea aferenta acestui voucher de reducere si daca totul este ok si vrei sa finalizezi comanda Nastydress.com trebuie sa apesi ori pe Check out with PayPal (pentru a plati cu PayPal) ori pe PROCEED TO CHECKOUT (pentru a plati cu card bancar VISA sau MASTERCARD ori cu Tranfer Bancar).

Ultima actualizare: Astazi
21 Iulie 2024
3 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare