Cupoane de reducere newfrog.com

newfrog.com este magazinul online dedicat accesoriilor auto si echipamentelor pentru "case inteligente", dar si diverse electronice, telefoane mobile cu Android, tablete, accesorii de telefoane mobile, componente, jucarii, articole pentru practicarea diverselor hobby-uri, haine, lenjerie intima, bijuterii, etc. Preturile mici pot deveni si mai mici prin folosirea unui cod promotional copiat de pe site-ul nostru dintre cele de mai jos iar expedierea produselor catre Romania este gratuita pentru toate comenzile.

newfrog.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon5 USD discount pentru comenzi mai mari de 40 USD01 Septembrie
Coupon45% discount pentru orice comanda de la NewFrog.com01 Iunie
Coupon$ 6 discount pentru comenzi de peste $ 4630 Aprilie
Coupon50% reducere de la newfrog.com16 Aprilie

Plata comenzilor efectuate de pe site-ul newfrog.com se poate face astfel:

1. PayPal, atat cu creditul deja existent in contul de Paypal (daca este cazul) sau cu card bancar (emis de orice banca) atasat contului de PayPal, utilizat pentru o plata rapida si sigura.

2. Card VISA sau MasterCard, de debit sau credit, emis de orice banca din Romania sau strainatate si care permite efectuarea de plati pe internet.

3. Webmoney: metoda de plata recomandata celor care deja sunt familiarizati cu acesta metoda si a celor ce deja au cont virtual Webmoney

Livrarea in Romania a coletelor de la newfrom se face astfel:

1. Free Shipping, fara cod de urmarie a coletului, este gratis pentru Romania si pachetul ajunge prin Posta Romana intr-un interval cuprins intre 15 si 25 zile.

2. Express Shipping EMS - pachetul soseste prin curier sau chiar posta rapida, intre 3 si 6 zile lucratoare este perioada de livrare iar cosul este de aproximativ 20 USD pentru un telefon mobil. Se ofera, la aceasta metoda, si cod de urmarire a coletului "tracking code".

 

Cum se poate folosi un voucher de reducere newfrog ?

Daca ai decis ca unul din cupoanele newfrog.com de la noi de pe site este ceea ce ai nevoie pentru comanda ta, acestia sunt pasii ce trebuie urmati pentru a adauga cu succes un cod promotional newfrog.com

1. Se pun produsele in codul de cumparaturi sei se vizualizeaza cosul (click in dreapta sus pe Cart).

2. In cosul de cumparaturi ( Your Shopping Cart ) in dreapta listei cu produse comandate, desupra metodei de plata este o casuta in care scrie Coupon code.

3. In casuta unde scrie Coupon code se trece voucherul ales de la noi de pe site si apoi se da clicl pe Apply pentru a fi aplicat imediat.

4. Odata aplicat codul promotional se vede reducerea afenta la Grand Total si se poate finaliza comanda cu succes printr-un click pe Check out.

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
5 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare