Cupoane de reducere ROSEWE

ROSEWE este un fashion store online cu produse pentru femei, de la rochii de club, rochii casual si rochii "plus size" pana la costume de baie, bluze, pantaloni, lenjerie sexy si bijuterii. Toate articolele au pret excelent, sunt livrate gratuit in Romania si la orice comanda poate fi folosit un cod promotional pentru pretul cel mai bun. Saptamana aceasta a fost lansata noua colectie de rochii si un voucher cu 18% discount il gasesti in lista de mai jos cu oferte, promotii si cupoane pentru femeile din Romania.

ROSEWE.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon5 USD discount la comenzi care depasesc 29 USD24 Februarie
Coupon15% reducere la orice comanda + transport gratuit24 Februarie
Coupon18% discount la intregul site ROSEWE cu acest cupon17 Februarie

Plata produselor comandate din magazinul online ROSEWE.com se face astfel:

1. PayPal: cea mai rapida, sigura si simpla metoda de plata, functioneaza atat cu creditul ce deja il ai in PayPal cat si cu card VISA sau MasterCard atasat contului de PayPal.

2. Western Union: in cazul in care alegeti aceasta metoda trebuie sa contactati site-ul si sa trimiteti codul din 10 cifre MTCN, numele si adresa expeditorului, suma exacta trimisa si adresa de livrare a produselor.

3. Tranfer bancar international catre banca acestui site, din Hong Kong.

Livrarea produselor comandate de pe acest magazin fashion in Romania se face prin urmatoarele metode:

1. Flat Rate Shipping: este metoda de livrare GRATUITA pentru Romania, dureaza intre 15 si 28 zile pana soseste coletul la tine in oras prin Posta Romana, la oficiul postal care are si birou vamal.

2. Standard Shipping: coletul ajunge intre 5 si 10 zile lucratoare, prin posta rapida sau curier, iar pretul de livrare apare odata ce ai pus produsele in cos.

3. Express Shipping: pretul de livrare se calculeaza in functie de greutate, il aflati dupa ce puneti toate produsele in cosul de cumparaturi, este cea mai rapida metoda de a primi coletul in Romania, intre 3 si 8 zile, si soseste prin curier international DHL.

 

Cum se foloseste un cupon promotional ROSEWE?

Daca ai deja un cod de reducere sau vreu sa folosesti unul copiat de la noi de pe site, iata care sunt pasii ce trebuie urmati:

1. Se pun toate produsele alese in cosul de cumparaturi si apoi se da click pe el (in dreapta sus, unde scrie Bag).

2. Odata ce ai ajuns in Shopping Bag vezi inca odata produsele comandate apoi trebuie sa dai click pe CONTINUE CHECKOUT.

3. Se completeaza adresa de livrare apoi se da click pe SHIPPING TO THIS ADDRESS.

4. Se alege metoda de livrare, apoi metoda de plata, apoi apar din nou produsele alese ai sub ele este o casuta in dreptul careia scrie Coupon Code:.

5. Se trece codul voucher ales de la noi de pe site in respectiva casuta apoi trebuie apasat botonul VERIFY si reducerea aferenta acestui cupon ROSEWE se afiseaza imediat.

6. Se finalizeaza comand aprin click pe CONTINUE CHECKOUT.

Ultima actualizare: Astazi
18 Mai 2024
3 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare