Cupoane de reducere ROSEWHOLESALE

ROSEWHOLESALE este un mare depozit online international fashion cu imbracaminte pentru femei, barbati si copii, cu haine "plus size" pentru cele care nu isi gasesc in magazine haine potrivite, cu ceasuri, bijuterii, incaltaminte, posete si diverse accesorii. Zona "CLEARANCE" a site-ul are reduceri fantastice, iar la preturile si asa foarte mici de pe site li se poate adaugat cate un cod de reducere pentru discount.

ROSEWHOLESALE
Offer TypeDiscount DetailsExpires
CouponCupon cu 10% reducere for all dresses01 Ianuarie
Coupon7% discount la toate produsele comandate de pe Rosewholesale.com01 Decembrie
Promotion10% reducere pentru toti clientii noi care folosesc un cupon RoseWholeSale.com01 Ianuarie
CouponReduceri de pana la 60% folosind acest cupon15 Aprilie

Plata produselor comandate online din depozitul Rosewholesale.com pot fi platite de catre romani prin:

1. PayPal, cea mai populara metode de plata online si totodata metoda recomandata de catre noi doarece beneficiaza de garantia oferita de PayPal.

2. Card bancar VISA sau MasterCard atasat contului de PayPal

3. Tranfer Bancar International: este acceptat la comenzi mai mari de 1500 USD deoarece costurile cu comisioanele de trimitere a banilor din bancile romanesti in Hong Kong este destul de mare

4. Western Union, prin aceasta metoda se primeste un discount suplimentar de 5% din valoarea comandata daca comanda este mai mare de 300 USD si care cu siguranta acopera comisionul de trimitere a banilor. Daca alegeti aceasta metoda trebuie sa trimiteti la site, dupa ce ati facut plata, codul MTCN, numele expeditorului, suma exacta trimisa, adresa din buletin a persoanei care a trimis banii si adresa unde vreti sa soseasca coletul.

Livrarea produselor comandate de pe Rosewholesale.com catre Romania se face prin urmatoarele metode:

1. Flat Rate Shipping: coletul soseste in Romania intr-un termen cuprins intre 7 si 25 zile, prin Posta Romana.

2. Standard Rate Shipping: coletul soseste prin curier sau posta intr-un termen cuprins intre 6 si 10 zile

3. Expedited Rate Shipping: coletul soseste in Romania in 3 pana la 7 zile, prin curier international renumit, DHL, TNT, FedEx sau UPS.

 

 

Cum se foloseste un voucher de reducere ROSEWHOLESALE?

Pentru a utiliza un cupon Rose WholeSale pe ca rel-ati luat de la noi de pe site trebuie urmati acesti pasi:

1. Odata ce produsele sunt puse in cosul de cumparaturi trebuie dat click in dreapta sus pe simbolul de sacosa de cumparaturi pentru a intra in SHOPPING BAG.

2. In cosul de cumparaturi vedeti toate produsele comandate apoi in dreapta lor scrie PROMOTION CODE si este casuta unde trebuie adaugat voucher-ul de reducere luat de la noi de pe site.

3. Dupa ce ati pus cuponul RoseWholeSale in casuta de la PROMOTION CODE (despra textului USE COUPON SAVE MORE) trebuie sa dati click pe APPLY pentru ca reducerea sa fie aplicata imediat.

4. Dupa ce ati dat click pe APPLY reducerea apare imediat la GRAND TOTAL si poate fi finalizata comanda cu succes printr-un click pe check out with PayPal (daca vreti sa platiti cu creditul PayPal ce il aveti deja sau cu card bancar VISA sau MASTERCARD atasat contului de PayPal) sau pe PROCEED TO CHECKOUT daca vreti sa platiti prin Transfer Bancar sau prin Western Union (caz in care primti 5% discount).

Ultima actualizare: Astazi
21 Iulie 2024
6 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare