Cupoane de reducere TBDress.com

Rochiile sunt principala categorie a acestui site fashion, atat rochiile de zi cu zi cat si cele de mireasa sau cele de ocazii speciale. La pret promotional gasiti si bluze, lenjerie sexy, pijamale, costume de baie, incaltaminte si diverse accesorii. TBDress ofera posibilitatea de a folosi la fiecare comanda cate un cod de reducere care oferta un discount cu atat mai mare cu cat comanda efectuata pe site este mai mare. 

TBDress.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
CouponDiscount 8$ pentru comenzi TBDress mai mari de 79$01 Decembrie
Coupon3 USD discount la comenzi de minim 39 USD01 Iunie

Plata comenzilor efectuate online pe TBDress.com se face prin oricare din urmatoarele 4 metode:

1. PayPal, metoda de plata care nu mai are nevoie de nici o prezentare, este metoda recomandata atat de noi cat si de acest site.

2. Card de credit sau debit: sunt acceptate toate cardurile Visa, MasterCard si American Express emise de bancile de la noi din tara.

3. Transfer bancar: banii trebuie trimisi in contul companiei ce opereaza acest site, cont bancar ca se afla in Hong Kong.

4. Webmoney: metoda de plata utilizata tot mai des in tarile din Europa de Est, deci si la noi in tara, metoda de plata folosita mai ales de persoanele care primesc sau trimit bani online des.

Livrarea produselor comandate din acest magazin online, in Romania, se face prin aceste metode:

1. Expedited shipping este metoda prin care pachetul ajunge la noi in tara prin curier international renumit cum ar fi DHL, TNT, FedEx sau UPS, in termen de aproximativ 3 pana la 6 zile lucratoare. In cazul in care alegeti aceasta metoda de livrare, TBDress suporta jumatate din cheltuielile de expediere, motiv pentru care noi recomandam sa alegeti aceasta metoda pentru a primi cat mai repede coletul in Romania.

2. Standard shipping este metoda de livrare prin care coletul ajunge la noi in tara prin posta rapida, serviciul EMS sau prin curier GLS. In acest caz timpul de livrare este cuprins intre 5 si 10 zile lucratoare.

 

 

Cum se poate utiliza un cod de reducere TBDress ?

Alegerea unui voucher TBDress.com de discount de pe site-ul nostru este simpla si folosirea lui cu succes este la fel de simpla:

1. Se adauga rochiile sau celelalte produse in cosul de cumparaturi apoi se da click in dreapta sus pe Bag.

2. In cosul de cumparaturi, dupa ce se vizualizeaza comanda, trebuie dat click pe Proceed to Pay.

3. In etapa urmatoare trebuie ori sa te loghezi cu adresa de email si parola (in cazul in care ai deja cont pe acest site) ori sa iti creezi cont nou. Membrii noi pe site primesc automat 15% discount.

4. Dupa ce ai creat cont nou (sau te-ai logat cu cel existent deja) trebuie sa introduci adresa de livrare a produselor, sa alegi metoda de plata, si apoi este o casuta in dreptul careia scrie COUPON si Choose your coupon code.

5. In aceasta casuta, daca dai click pe Select coupon or enter code ai una sau mai multe variante. Daca alegi Enter code atunci apare casuta in care trebuie sa treci cuponu TBDress ales de la noi de pe site, care iti ofera reducerea aferent lui, sau poti alege alt cupon (in cazul in care iti apare si in cazul in care doresti doar reducerea aferenta acestuia).

6. Pentru a finalzia comanda cu reducerea data de codul cuponului folosit atunci trebuie sa dai click pe Proceed to Pay pentru a alege metoda de plata.

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare