Cupoane de reducere tidebuy.com

Cu toate ca este cunoscut ca un magazin cu rochii de mireasa, tidebuy vinde si alte tipuri de articole fashion pentru femei, barbati si copii, bijuterii, ceasuri, articole pentru practicarea diverselor sporturi, telefoane mobile si alte electronice. Zilnic, la orice comanda, se poate folosi cate un cod voucher promotional tidebuy de reducere pentru pret cat mai mic, iar livrarea produselor in Romania se face gratuit pentru toate comenzile. In medie, un voucher de reducere iti ofera aproximativ 15$ discount.

Tidebuy.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon20$ reducere la comenzile TideBuy.com de peste $120 valoare01 Ianuarie
Coupon15% reducere la toate comenzile mai mari de $11901 Ianuarie
CouponExtra 8% reducere pentru toate produsele Tidebuy.com04 Aprilie
Coupon$15 reducere la comenzile ce depasesc 99$01 Ianuarie

Plata produselor comandate de pe tidebuy.com se poate face prin card bancar (Visa si MasterCard) sau prin PayPal.

Livrarea in Romania a coletelor de la tidebuy se face prin una din cele doua metode:

1. Expedited Shipping: coletul soseste in Romania in 2 pana la 5 zile lucratoare, prin curier international ( DHL, TNT, UPS sau FedEx ). 50% din costul de livreare prin aceasta metoda este suportat de site.

2. Standard Shipping: in general tot prin curier soseste pachetul in Romania, dureaza de la 4 pana la 8 zile lucratoare pana ajunge si la produsele care au trecut in dreptul lor "free shipping" este GRATUIT pana in Romania iar la cele la care nu este trecut "free shipping" site-ul suporta 65% din cheltuielile cu livrarea produselor.

 

Cum se aplica un cod de reducere tidebuy?

Daca ai ales un voucher tidebuy.com de pe site-ul nostru si vreti sa stiti cum il puteti folosi trebuie sa urmati acesti pasi:

1. Odata ce produsele sunt deja puse in cosul de cumparaturi se da click pe simbolul de plasa de cumparaturi.

2. In cosul de cumparaturi (shopping bag), sub lista de produse alese scrie Have a Coupon Code? si Enter code (if applicable) then click 'Apply' : apoi este casuta unde trebuie scris cuponul tidebuy luat de la noi de pe site in dreptul careia scrie Code: si apoi se apasa pe butonul Apply.

3. Dupa ce este dat click pe butonul de Apply reducerea se aplica imediat si se poate finaliza comanda prin click pe Check out with PayPal sau Proceed to Pay (daca vreti sa platiti cu card de credit sau debit VISA sau MasterCard).

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
5 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare