Cupoane de reducere TwinkleDeals.com

TwinkleDeals este unul dintre magazinele chinezesti de renume care livreaza gratuit si in Romania articolele sale, fie ca este vorba de haine pentru femei, haine pentru barbati, bijuterii, accesorii, posete, incaltaminte, ceasuri sau produse de infrumusetare. Un cod de reducere se poate folosi la fiecare comanda efectuata online si categoria de preturi reduse SALE este cea unde preturile sunt reduse chiar si cu 70% fata de pretul obisnuit.

TwinkleDeals.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon10 % reducere pentru costume de baie femei02 Iunie
CouponCuponul lunii martie cu 10% discount pe acest website29 Martie
CouponCod nou de reducere: 10% discount la toate comenzile28 Februarie

Plata in acest magazin fashion se face din Romania astfel:

1. Card de credit sau debit, emis de orice banca din tara noastra sau strainatate, atasat unui cont de PayPal (sau cu creditul existent deja in contul de PayPal daca este cazul).

2. Transfer bancar (Wire Transfer) international: se accepta doar daca comanda este de minim $1500 si banii trebuie transferati catre o banca din Hong Kong. Dupa ce se face transferul bancar trebuie contactat site-ul pentru a comunica detaliile.

3. Western Union, metoda de plata simpla si rapida, in acest caz trebuie contactat site-ul inainte de a trimite banii pentru a primii detaliile persoanei pe numele careia trebuie trimisi banii.

Livrarea produselor in tara noastra se poate alege a fi facuta prin aceste metode:

1. Flat Rate Shipping este metoda de livrare gratuita, prin Posta Romana, si dureaza in medie intre 10 si 25 zile pana ajunge coletul in cel mai apropiat oficiu postal cu birou vamal de langa tine.

2. Standard Shipping este o metoda de plata mai rapida, coletul ajunge intr-un interval cuprins intre 5 si 8 zile.

3. Expedited Shipping (prin curier DHL, UPS sau IB) pachetul ajunge la noi in tara cel mai rapid, estimativ intre 3 si 7 zile.

 

Cum se foloseste un cupon TwinkleDeals?

Folosirea unui voucher de reducere pentru acest site este foarte simpla. Daca doriti sa primit un discount egal cu valoarea acestui cupon trebuie sa urmati acesti pasi:

1. Adaugati in cosul de cumparaturi produsele dorite si apoi, in partea dreapta sus, dati click pe MY BAG.

2. Odata ajuns in cosul de cumparaturi trebuie sa alegi tara unde sa fie livrare produsele alese apoi este o casuta in dreptul careia scrie Promotion Code:.

3. In aceasta casuta trebuie sa scrii exact numele cuponului de discount copiat de la noi de pe site apoi trebuie sa apesi pe Apply pentru a se activa reducerea aferenta lui.

4. Odata ce reducerea este aplicata trebuie finalizata comanda prin click pe Check out with PayPal (pentru a plati cu card VISA, MasterCard, American Express sau credit PayPal) sau click pe PROCEED TO CHECKOUT pentru a plati cu Western Union sau Transfer Bancar International.

Ultima actualizare: Astazi
18 Mai 2024
3 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare