Cupoane de reducere YOINS

Yoins.com este un magazin online cu haine pentru persoane tinere care vor sa aiba parte de produse calitative la pret imbatabil. Rochii, tricouri, camasi, bluze, lenjerie intima, costume de baie, pantaloni, posete, pantofi, sandale, bijuterii si alte accesorii pot fi cumparate de pe YOINS folosind si un cupon de discount pentru un pret cat mai redus. Produsele sunt livrate GRATUIT catre orice localitate din Romania.

YOINS.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
Coupon10% reducere pentru comenzi de peste 29 $07 Februarie
Coupon20% reducere pentru comenzi Yoins de peste $ 15931 Martie
Coupon20 % reducere pentru comenzile YOINS de peste $15931 Martie
Coupon15% discount pentru tot site-ul YOINS si comenzi de peste $9930 Martie

Plata produselor comandate din Romania pe YOINS se face prin urmatoarele metode:

1. PayPal - atat cu creditul existent in cazul in care ai bani in contul de PayPal cat si card bancar atasat contului de PayPal

2. Card bancar emis de orice banca de la noi din tara sau din strainatate, idiferent daca este VISA, MasterCard, Maestro sau American Express

Livrarea produselor comandate din Romania de pe YOINS.com se face prin urmatoarele metode:

1. STANDARD FLAT SHIPPING care este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 40 USD (altfel costa 2,99 USD) iar pachetul ajunge prin Posta Romana intr-un termen cuprins intre 7 si 25 zile lucratoare.

2. FAST SHIPPING DELIVERY care este GRATUIT la comenzi mai mari de 99 USD (altfel costa 9,99 USD) si care are un termen de livrare cuprins intre 3 zi 7 zile lucratoare, iar coletul soseste prin curier DHL sau EMS.

 

Cum se foloseste un voucher pentru YOINS ?

Pentru a utiliza un cod de reducere pentru acest magazin online fashion trebuie sa urmati procedura urmatoare:

1. Produsele trebuie adaugate in cosul de cumparaturi apoi in dreapta sus se da click pe MyBag pentru a veeda cosul de cumparaturi si a putea face checkout.

2. Dupa ce vizualizati cosul de cumparaturi detaliat va apare Estimate Shipping unde trebuie sa alegeti ROMANIA (pentru cumparaturi mai mari de 100$ puteti alege GRATUIT Expedited Shipping Service si coletul ajunge in aproximativ 1 saptamana prin curier) apoi in dreapta este scris Choose one of these discounts: unde este automat bifat pe Discount.

3. Daca doriti utilizarea unui voucher de reducere bifati unde scrie Coupon iar in casuta in care scrie please select or imput coupon code trebuie sa scrieti voucherul pe care l-ati copiat de la noi de pe site si apoi sa apasati pe butonul Apply.

4. Daca discountul oferit de voucher este mai mic decat discount-ul oferit unde scrie mai sus Discount: recomanam sa reveniti la discount-ul precedent daca bifati din pun cercul de la Discount.

5. Dupa ce ati ales variante cea mai buna de pret ( discount sau cupon de reducere) puteti finaliza cu succes comanda dand click pe Checkout with PayPal sau pe CONTINUE CHECKOUT pentru plata prin card bancar VISA sau MASTERCARD.

Ultima actualizare: Astazi
18 Iunie 2024
9 Cupoane si Promotii

How to get

How to get description

How to get

  1. Step1
  2. Step2
  3. Step3
  4. Step4
  5. Step5

How to use

How to use description

How to use description

  1. Step1
  2. Step2
  3. Step3
  4. Step4
  5. Step5

Alte magazine similare