Cupoane de reducere YOOX.com

YOOX este un magazin italian renumit pentru produsele de calitatea foarte buna care vinde haine, incaltaminte, posete, articole sportive si accesorii pentru femei, barbati si copii, dar care are si produse de design si arta pentru casa. Magazinul livreaza in Romania produsele sale, permite folosidea unui cod promotional de reducere si vinde produse ale unor nume celebre din lumea modei: Calvin Klein, Celine, Chloe, Dolce & Gabana, Gucci, Michael Kors, Prada, Roberto Cavali, Trussardi, Valentino, Versace, etc.

YOOX.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
PromotionReduceri pana la 60% la toate firmele celebre de pe YOOX01 Aprilie

Plata produselor comandate din maagzinul fashion YOOX.com se poate face atat prin PayPal cat si prin card de credit sau debit, VISA, MasterCard, Maestro sau American Express, emis de orice banca din Romania sau strainatate.

Livrarea produselor comandate de pe YOOX in Romania se face prin curier (metoda se numeste Standard Delivery), coletul ajunge in Romania intr-un termen cuprins intre 4 si 7 zile lucratoare si costa 20€ (astazi este GRATUITA livrarea produselor in Romania) indiferent de valaorea produselor comandate.

 

Cum se utilizeaza un cod de reducere YOOX ?

Daca ai un voucher YOOX de discount atunci pentru a putea sa il folosesti cu succes trebuie sa urmezi acesti pasi:

1. Odata ce produsele sunt puse in cosul de cumparaturi, trebuie puse mouse-ul in dreapta sus pe simbolul de plasa de cumparautri apoi click pe GO TO SHOPPING BAG.

2. Se vizualizeaza cumparaturile din cosul de cumparaturi apoi mai jos se alege metoda de livrare, apoi se alege metoda de plata (card de credit sau debit VISA, MasterCard, American Express, JCB sau Visa Electron ori PayPal) apoi sub scrie YOOXCODE.

3. Imediat sub YOOXCODE este casuta unde se poate aplica un cupon de discount YOOX.com copiat de la noi de pe site apoi se da click pe butonul de Apply pentru a se aplica reducerea aferenta acestul cod promotional.

4. Se viziualizeaza suma totala de plata care include si reducerea aferenta voucher-ului YOOX si pentru a se finaliza comanda se da click pe PROCEED WITH YOUR ORDER.

Ultima actualizare: Astazi
21 Iulie 2024
1 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare