Cupoane de reducere zapals.com

Zapals este un magazin in principal cu electronice, telefoane mobile, tablete si diverse gadget-uri dar care are, pe langa aceste categorii de produse, si ceasuri, bijuterii, produse pentru copii si bebelusi, posete, genti, accesorii auto, echipamente si accesorii pentru birouri si diverse accesorii pentru ingrijirea animalelor de companie. Periodic, aici veti gasi cele mai noi coduri voucher de reducere pentru acest magazin si cele mai recente oferte si promotii care sunt disponibile si pentru cumparatorii din Romania.

Zapals.com
Offer TypeDiscount DetailsExpires
CouponEXTRA reducere de 15% pentru toate comanda zapals.com!01 Ianuarie
PromotionPana la 85% reducere la produsele preferate Zapals28 Februarie

Plata produselor comandate din magazinul Zapals se poate face astfel:

1. Hong Kong Post - prin aceasta metoda pachetul ajunge in tara noastra prin Posta Romana intr-un termen cuprins intre 7 si 45 zile. Pentru un telefon mobil costa aproximativ 5 euro livrarea daca se alege varianta fara cod de urmarire a expeditiei (tracking number) sau aproximativ 8 euro daca se alege cu cod de urmarire a expeditiei (caz in care termenul de livrare este estimat la o perioada intre 7 si 30 zile).

2. DHL Express: una dintre cele mai rapide variante, costa aproximativ 35 Euro si pachetul ajunge intr-un interval cuprins intre 3 si 7 zile lucratoare.

3. FedEx Express: coletul ajunge intr-un termen de 3 pana la 7 zile lucratoare si costa aproximativ 50 Euro.

Livrarea produselor catre Romania se poate alege sa fie facut prin urmatoarele metode:

1. PayPal: aceasta este cea mai sigura si simpla metoda de plata, confirmarea platii se face instant si se poate platit atat cu creditul deja existent in contul de PayPal cat si cu card bancar atasat contului de PayPal.

2. Creditcard: prin aceasta metoda se poate folosi orice card bancar emis de o banca din Romania sau strainatate care poarta sigla VISA, MasterCard, Maestro, VISA DEBIT, MasterCard DEBIT sau VISA ELECTRON.

 

Cum se poate folosi un cupon Zapals ?

Daca vrei sa ai pretul cel mai bun pe acest site si ai ales un voucher Zapals.com de discount iti oferim mai jos un ghid complet de utilizare:

1. Odata ce este ales un produs, sau mai mult, se da click pe View Cart and Checkout pentru a se ajunge la cosul de cumpraturi (sau se da click in dreapta sus pe simbolul cosului de cumparaturi).

2. Se completeaza adresa de facturare si se aleg metodele de plata si de livrare.

3. In partea dreapta, sub REVIEW YOUR ORDER este trecuta lista cu produsele care s-au ales iar sub pretul total scrie Coupon code: si este casuta in care trebuie scris codul de reducere zapals ales de la noi de pe site.

4. Dupa ce se trece in aceasta casuta voucherul se apasa pe Apply Coupon pentru a se aplica imediat discount-ul aferent lui.

5. Odata aplicata reducerea dorita se finalizeaza comanda prin click pe Place order now.

Ultima actualizare: Astazi
21 Iulie 2024
2 Cupoane si Promotii

Alte magazine similare